x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Elvis Presley Au purtat numele lui

Au purtat numele lui

06 Aug 2007   •   00:00

Prin căsătoria cu "The King",Priscilla Ann Beaulieu devenea doamna Presley. Mai tărziu a venit pe lume micuţa Presley, Lisa Marie.

Au avut parte de o mediatizare intensă datorită legăturilor lor cu Elvis.

Priscilla i-a fost soţie, iar Lisa Marie fiică. Fiecare din ele a preferat să işi construiască o carieră, una in cinematografie, iar cealaltă in muzică, urmănd astfel drumul soţului şi respective al tatălui.

Priscilla s-a născut in urmă cu 62 de ani. Tatăl său natural a murit cănd ea era mică, aşa că a fost crescută de Paul Beaulieu, bărbatul cu care s-a recăsătorit mama sa. Priscilla avea 14 ani cănd l-a cunoscut pe Elvis. La 17 ani intră la şcoala Imaculata Concepţiune. Din 1963 va incepe să petreacă mai mult timp cu viitorul său soţ. După patru ani se căsătoresc, iar fiica lor a venit pe lume după nouă luni de la acel eveniment. S-au separat in 1972, iar divorţul s-a pronunţat un an mai tărziu.

DUP. EL. După acest moment, ea a cumpărat un magazin şi s-a ocupat de el timp de căţiva ani, inainte să se apuce de modeling şi de actorie. A avut apariţii in "Melrose Place", "Atingerea ingerilor", insă rolul care a consacrat-o a fost cel din Dallas. Versiunea televizată a cărţii "Elvis and me" a fost produsă de compania ei, Navarone Productions.

In anii ‘90 a lansat patru parfumuri: "Moments","Experiences","Indian Summer" ş" "Roses and More". In 2006 a zburat in Australia pentru a participa la lansarea liniei sale internaţionale de lenjerii de pat, denumită Colecţia Priscilla Presley. Pentru această linie a intrat in parteneriat cu designerul Bruno Schiavi. Ea a primit, de asemenea, şi o diplomă onorifică din partea Rhodes College. Pe plan sentimental a avut o relaţie cu instructorul de karate Mike Stone, apoi una lungă cu modelul Mike Edwards, pănă ce acesta a nutrit sentimente pentru fiica ei. Cea mai lungă relaţie a sa, 22 de ani, a fost cu scenaristul Marco Garibaldi. Fiul lor, Navarone, s-a născut in 1987. Gurile rele spun că, in prezent, Priscilla s-ar intălni cu directorul British TV, Nigel Lythgoe. După moartea tatălui lui Elvis, Priscillei i-a venit ideea de a amenaja Graceland şi de a-l deschide publicului larg. A devenit preşedintele Elvis Presley Enterprises. Din 2000 face parte din consiliul director al MGM.

PROBLEME. Priscilla şi fiica ei au avut o relaţie furtunoasă pe vremea in care Lisa era o adolescentă. Lisa Marie a fost exmatriculată din şcoală pentru consum ilegal de droguri, in special cocaină. Pentru scurt timp a fost studentă a Bisericii Scientologice din Los Angeles. Lucrurile s-au schimbat in bine cu trecerea anilor, Lisa Marie chiar imitănd-o pe Priscilla prin căsătoria nu cu Regele rock’n rollului, ci cu Regele pop-ului, Michael Jackson. La răndul ei, Lisa Marie are o fată, Riley Keough, care este model. Fiind singurul copil al lui Elvis, Lisa Marie a moştenit proprietatea acestuia la vărsta de 30 de ani.

In august 2005, ea a văndut 85% din afaceri către CKX. Inc. A păstrat Graceland, dar aoferit CKX manageriatul. Este prietenă apropiată cu fosta iubită a lui Elvis, Linda Thompson. In 2003, la indemnul producătorului de la Thompson, s-a lansat intr-o carieră muzicală. Albumul său de debut, "The Whom it May Concern", a ajuns pe locul cinci in Billboard 200. Ca să işi promoveze materialul, a concertat in Marea Britanie, un lucru pe care tatăl ei nu l-a făcut. In 2005 a lansat cel de-al doilea album, "Now What", care a ajuns pe locul nouă in acelaşi clasament. A primit Discul de aur in noiembrie 2005. S-a căsătorit de patru ori, iar o dată a fost doar pe punctul de a face acest pas. Primul pe listă a fost Danny Keough. In urma acestui mariaj s-au născut Danielle Riley şi Benjamin Storm.A divorţat in 1994, după şase ani. A urmat Michael Jackson in 1994. Au divorţat după 21 de luni. In 2002 a devenit doamna Nicolas Cage pentru trei luni. Anul trecut s-a măritat cu chitaristul Michael Lockwood. Atăt Priscilla, căt şi Marie se numără printre adepţii scientologiei, iniţiate in această religie in anul 1979 de actorul John Travolta.

×