x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Iris 4 motion CD de vis

4 motion CD de vis

08 Oct 2007   •   00:00

Doar cei patru Kiss au mai avut, fiecare, albume solo.

Un foarte elegant set de patru CD-uri, care a fost lansat in cadrul unei spectaculoase conferinţe de presă, unde cei patru au apărut conducănd căte un model diferit de autoturism Volkswagen (ales in funcţie de personalitatea fiecăruia).


Doar cei patru Kiss au mai avut, fiecare, albume solo.

Un foarte elegant set de patru CD-uri, care a fost lansat in cadrul unei spectaculoase conferinţe de presă, unde cei patru au apărut conducănd căte un model diferit de autoturism Volkswagen (ales in funcţie de personalitatea fiecăruia). Cei prezenţi erau convinşi că maşinile respective erau cadouri din partea sponsorului, dar n-a fost aşa. Acesta a contribuit doar la producerea acestui superb set de discuri, o realizare unicat in peisajul muzical autohton, despre care s-a scris, nimic de zis, la vremea respectivă, dar a fost pe nededrept uitat. Asta şi pentru că "fabrica Iris" lucrează la foc continuu, cel mai recent material este inlocuit de următorul. Cei care nu au apucat să asculte aceste albume- document trebuie să ştie că pe fiecare disc sunt piese deosebite, căntate in cele mai interesante şi, uneori, neaşteptate combinaţii de muzicieni. Unele sunt adevărate bijuterii muzicale, cum ar fi "Voodoo Child" a lui Jimi Hendrix, inregistrată live (Iris 20 de ani) in formula primului Iris: Nuţu Olteanu - chitară, vocal, Emil Brado (Lechinţeanu) - chitară bas, Nuţu Olteanu - tobe. Şi cine este fan Iris trebuie neapărat să-şi găsească timp pentru a-şi savura idolii intr-o postură inedită: fiecare pe cont propriu, alături de colegii de "echipă", dar şi cu invitaţi proprii.

Iată căteva dintre piese: "Tot zbor" (Nelu cu Balaurul & Coiotu’ din Trooper), "De ce oare ai plecat?" (Valter cu Tică Alexe - vocal şi Cosmin Lupan - clape), "In parc" (Cristi cu Florentin Milcof - pian), "Eu aş vrea" ("Ain’t No Love in the Heart of the City") cu Minculescu şi Ioana Peteu - violoncel.

×
Subiecte în articol: iris 8 octombrie 2007