x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Delir în PDL: fiţi ungurenii mei!

Delir în PDL: fiţi ungurenii mei!

de Razvan Barbulescu    |    07 Mai 2012   •   14:00

El fiind al nimanui acum. Ca sI cum el i-ar infia. Nu ei ar trebui sa-l primeasca in partid, ci el ar trebui sa-i integreze in absolutul fiintei ungurene. Sala Palatului se umpluse de pedelisti veniti in excursie cu autocarul. De aici sI motaiala. In primele randuri, grei partidului sI picioarele Robertei, lungiiiii ca expunerea lui Boc.

Cota de vioiciune a salii a fost inaltata de discursul maiakovskian al lui Mihai Razvan Ungureanu, al carui entuziasm risca sa bage in rezonanta cladirea. E greu de spus cum este MRU cu adevarat. Tipul echilibrat de la SIE, tipul care se ratoia la puturosii ramasi fara case in iarna, tipul care calca apasat pe aleile Neptunului, spre intalnirea cu Basescu, sau tribunardul de la Sala Palatului, care incheia apoteotic: "Stati cu fruntea sus sI fiti ungurenii mei!' ?

Lui Ceasca nu i-a dat prin minte sa strige "Fiti ceauseii mei!'

Luat la misto la Cluj, Boc s-a dezlantuit la Bucuresti, in sala cu ungureni in devenire. E drept, nu le-a urlat de la obraz: fiti bocii mei! - in schimb, omul cu fundul imortalizat pe you tube a continuat imperturbabil cu tampenia ca el sI ai lui au salvat Romania. Ca urmare a performantelor lor, sunt posibile reintregirile de azi. Fractura de logica a aruncat pedelistii in delir.

Cum sa le demontezi prostia asta ca s-o priceapa sI ei?

Chinul guvernului Ponta de a reintregi n-avea loc fara uluitoarea performanta a lui Boc de a taia. Intr-un film cu prosti pare logic. Boc nu pare afectat. Este personajul care ia suturi, mistouri, scatoalce sI iese beton. Dovada, amenintarea caraghioasa din final: vedem noi, in noiembrie, dupa alegeri, cine va avea dreptul de a guverna Romania.

In acest scop, ca sa atinga previziunile lui Boc, pedelistii se pregatesc cu sarg. In judetul lui Flutur, sucevenilor li se sugereaza cu delicatete inca din aceste zile: votati USL, nu pupati lemne la iarna. Sau. Cifrele recensamantului sunt alarmante in toata tara mai putin la Suceava, unde populatia da pe dinafara: mortii au inviat pe liste. Astazi populatia fostei Cetati de Scaun e mai numeroasa ca oricand, atat pe listele electorale ale PDL, cat sI pe listele cu pomeni de partid, asa ca viitorii ungureni fura pe rupte sI de la partid.

Cat despre starea reala a pedelistilor pe cale a fi luati de suflet de Mihai Razvan Ungureanu, vicepresedintele PDL sector 5 confirma, intr-o scrisoare publica, ceea ce din tara se vede cu ochiul liber: "Suntem in fundul gol'.

×