x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale În Obor: elogiu trădătorilor de bine

În Obor: elogiu trădătorilor de bine

de Razvan Barbulescu    |    02 Mai 2012   •   19:19

Singurul membru PDL (nu-i spun pedelist, ca nu e) care stie sa primeasca o infrangere politica este dl Paleologu. Liberal autentic, prin voia sortii si gratie unor judecati care-mi scapa, coleg cu Udrea si Placinta. Altfel, boier.

Restul sunt udristi (de la Elena Udrea, ca sa nu existe indoieli), eufemism pentru un cuvant manelist. Mentalitate de calfe educate cu scatoalce. Cand ajung pe picioarele lor evolueaza ca liota de paturici (de la Paturica, pentru acelasi motiv). Cand cred ca nu-i vede nimeni se maimutaresc ca jupanul, idealul de comportament in viata fiind chiar jupanul. Modelul stapanului mitocaneste urmasii.

Udrea comenteaza Guvernul Ponta ca o frizerita careia i s-a furat briciul.
Altfel, tot respectul pentru coafezele care n-au idei politice profunde. Udrea are. Isi insuseste partidul pe nesimtite, califica, are "opinii". A ramas purtatorul de cuvant al omului care chiar nu mai are nevoie de frizer.

In PDL, cu bun-simt vorbeste Paleologu. Ioan Oltean are pareri explicate de Cezar Preda prin fierbinteala de afara si stresul de campanie. Bietul Oltean era doar sincer. Si parea lucid. Intrebat de jurnalisti daca trece Guvernul Ponta, Oltean avea o pozitie ce dadea de banuit: "Da, sigur ca da, nu este nici un interes. Noi, PDL, nu avem nici un interes sa nu treaca... dimpotriva, dorim sa guverneze". La canicula spune omul adevarul. Cezar Preda ii raspunde in spume. Nu-mi explic, zice. USL ne-a daramat guvernul, nu pupa nici vot de la noi, "nici perioada de gratie". Si sa ne lase cu auditul si greaua mostenire... Asta cu auditul pare sa nu priasca PDL-ului. La Turism chiar cade misto.

O reflectie din Obor: bine ca i-au tradat tradatorii... autor: un taximetrist care nu se holbeaza (el marturisea) in decolteul blondei... tot el: tradarea dupa taiere e miere... Nevasta-sa ramasese fara serviciu, soacra-sii ii taiasera pensia.

La tarabe era sarbatoare, il laudau pe Ontanu. Atmosfera era ca un fel de elogiu adus tradatorilor de bine. In Piata Moghioros, triumful pensionarilor.

PDL-ul inghite tradare dupa tradare. Fidelii raman intre ei, traiesc clipa: Udrea, Anastase, Igas, EBa, Cotoi, Lazaroiu... Conform ultimelor indicatii de la Neptun, MRU e asteptat in PDL.

Blaga, esenta tare, ca un spici electoral: pozitia noastra e... vom continua discutiile intre colegii din coalitie. O da sobru in bara. La aceeasi ora, generalul Oprea semna sustinerea Guvernului Ponta.

×