x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale N-au pâine? Dați-le golf!

N-au pâine? Dați-le golf!

de Adrian Cercelescu    |    20 Sep 2021   •   07:10
N-au pâine? Dați-le golf!

Ghinionul originar este că într-o țară a profesorilor săraci, președintele nostru e un profesor bogat. De aici dificultatea de a ne ridica la nivelul impresiei lui despre noi. Așa am aflat acum că omul se așteaptă să ne vadă pe toți bătând mingiuțele de golf - „un sport care nu este deloc exclusivist”.

Ultima declarație a jucătorului Iohannis, făcută pe terenul de 18 găuri de la Pianu, completează perfect lacunele premierului său, care habar n-avea cât ar putea să coste o pâine, și ale ministrului său de Finanțe, care nu știa cât e salariul minim pe economie.

În lumina ultimelor confuzii, răspunsul pe înțelesul tuturor ar fi că pâinea e cât o minge de golf și că trebuie să muncești o vară pentru un sac de crose. De unde și soluția de compromis: N-au pâine? Dați-le golf!

E numai vina noastră: la ce te poți aștepta de la Iohannis după ce l-ai ținut închis 7 ani într-un palat? Să joace table?

Uite așa se lasă cu revoluții. Din nimic. Dar asta o să fie la iarnă, când noi o să ne dăm jumate de leafă pe gaze și jumate pe lumină, iar președintele nostru ne va trimite la polo călare.

×