x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Votaţi cu ologul şi Paleologul!

Votaţi cu ologul şi Paleologul!

de Razvan Barbulescu    |    18 Iun 2012   •   15:31

Calamandrosul din partidul inventat si parasit de Basescu se invarte in jurul cuvantului amanta. La sedintele de pomina, s-a declansat fiara din Udrea, prilej cu care blonda ar fi zis doua chestii misto. 1. Stiti foarte bine unde s-au dus banii, adica s-au dus pe dosul pedelistilor. 2. Voi ati venit la mine sa v-angajez nevestele, fiii, nepotii, amantele.

La amante s-a inflamat adunarea. Mircea Toader a sarit de parca l-ar fi privit personal. Omul intelegea pilaraia pana la gradul cinci de rudenie, dar cand s-a ajuns la amante a priceput ca este atacata fibra morala a partidului. Deci, dl Toader, revoltat: Doamna Udrea n-a zis d-astea...sobolanii care au parasit corabia au plecat fara neveste...i-am pacalit, ba, nevestele-s la ei, amantele, la noi...bunuri de patrimoniu.

E adevarat, s-au consolat pedelistii in cele doua sedinte in care au ajuns sa se urasca: nevestele, fii si nepotii au ramas la posturi. De prasila. Ca sa aiba ce da Ponta afara si ca sa avem noi ce striga: huuuoooo, epuratorilor!...huuoooo iudelor!....tot incoa' e viitorul...! Cand au zbierat incoa' e viitorul, pedelistii n-au precizat aripa (Blaga sau Macovei - Preda – Cotoi), insa a existat o unanimitate: fara Vuitton si Anastase.

Pare buimaceala in partid, dar nu e. Pedelistii sunt multumiti. Au plecat vanzatorii, dar neamurile au ramas in guvern, directii, departamente. Coloana a cincea a partidului. S-au umplut useleistii de pedeliste infiltrate ca de capuse. In plus, se zvoneste ca si Traian Basescu coace la Neptun ceva. Paparazzii au surprins pe plaja, in dreptul vilei prezidentiale, 'o silueta feminina misterioasa', nimic din siluetele cunoscute pe ordinea de zi sau in prezidiu, Elena, Sulfina, Ancuta. Nici Roberta, cu toate ca siluetei ii ieseau picioarele afara din sezlong. EBA, nici vorba. 'Succesuri' era incaierata pe twitter pe o chestiune europeana de cosmetice cu fosta madam Borcea.

In vraistea organizata, din care simtim ca se va naste partidul ce va salva din nou Romania, s-a detasat grupul care tinea de sase: Macovei, Cr.(Car) Preda si Cotoi. Ultimul, speriat de cate microfoane a vazut in epoca Basescu, striga ca muscat: baaa, vorbiti in soapta, 'ne-au bagat astia microfoane pe sub usa'. Nu erau microfoane, ci fosnetul papioanelor lui Patapievici si Paleologu. Paleologu ramanand intepenit in proiect dar si in usa, urla ca scos din minti: 'Dragilor, fiti paleologii mei! ' , 'Votati cu ologul si Paleologul!'.

×