x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 Cele mai CIUDATE momente de la EURO 2016

Cele mai CIUDATE momente de la EURO 2016

11 Iul 2016   •   19:30
Cele mai CIUDATE momente de la EURO 2016

Portugalia, castigatoarea Campionatului European de Fotbal 2016 care tocmai s-a incheiat, va avea dreptul sa participe la Cupa Confederatiilor FIFA 2017, gazduita de Rusia. Metro prezinta cele mai ciudate 6 momente ale campionatului.

Euro 2016 a fost un turneu spectaculos  in care au existat cateva meciuri memorabile, dar, si in cazul turneelor mari de fotbal apar momente neasteptate si de-a dreptul haioase. Pe acest front, Euro 2016 a excelat.

Asadar, sa aruncam o privire catre cele mai bune momente.

Vikingii vin!

Suporterii islandezi au reusit sa se evidentieze prin modul lor unic de a sustine echipa. Reactia lor de a bate simultan din palme si strigatul terifiant de razboi au fost atat de bune incat celelalte natiuni i-au imitat pe parcursul turneului.

Povestea jucariei

Echipa Angliei a tinut sa se deosebeasca de restul echipelor printr-un ritual ciudat. Astfel, toata lumea a inceput sa isi puna intrebari. Nu, nu au de gand sa castige turneul, dar de ce cara Chris Smalling o jucarie dragalasa de plus? Printr-o incercare de a promova o camaraderie printre jucatori, echipa a luat pe rand leul de plus pentru a avea grija de el. Buna idee. Dar asta nu a rezolvat insa problemele de pe teren.

Norocul irlandez

Multi fani au purtat rochii extravagante in timpul turneului, dar printre sticlele de ketchup si supereroii din tribune, fanii irlandezi s-au remarcat mai mult ca oricare altii. Fiind in cele din urma un adevarta sprijin pentru echipa.

A facut el, de fapt, doar asta?

Toata lumea care s-a uitat la meciul Germaniei impotriva Ucrainei  a vazut ca Joachim Low si-a bagat mana in pantaloni si apoi si-a mirosit varfurile degetelor. De ce a facut-o? Nici macar el nu stie.”Imi pare rau” a spus el dupa meci. ”Cand esti plin de adrenalina, lucrurile se intampla fara sa vrei”.

Nu ar trebui chiar sa razi

Cristiano Ronaldo este, fara indoiala, unul dintre cei mai buni jucatori din toate timpurile. El este, de asemenea, si  foarte arogant. CR7 a prezentat partea urata in care el a vorbit despre mentalitatea slaba a Islandei dupa ce Portugalia nu a reusit sa infranga outsiderii competitiei. Asadar, atunci cand in meciul urmator Ronaldo a tras penalti impotriva Austriei,  esecul a fost atat amuzant cat si surprinzator.

Bara transversala contestata

Gianluigi Buffon are, fara indoiala, cea mai sigura pereche de maini vazuta vreodata, dar cand a sarbatorit victoria Italiei impotriva Belgiei s-a dovedit a fi usor de infrant. Dupa 2-0, portarul a alergat triumfator, a sarit pentru a se prinde de bara transversala, dar a pierdut stransoarea si a cazut.

×