x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 EURO 2016: Pintilii - Cu Albania suntem la același nivel, trebuie să atacăm și să ne calificăm

EURO 2016: Pintilii - Cu Albania suntem la același nivel, trebuie să atacăm și să ne calificăm

15 Iun 2016   •   22:58
EURO 2016: Pintilii - Cu Albania suntem la același nivel, trebuie să atacăm și să ne calificăm

Mijlocașul echipei naționale Mihai Pintilii a declarat miercuri, după egalul, scor 1-1, din partida cu Elveția, că România este la același nivel cu Albania, adversara din ultimul meci din grupa A la EURO 2016, și trebuie să atace pentru a obține calificarea în optimile de finală.

"A fost foarte greu (n.r. — cu Elveția), am avut și noi ocazii, au avut și ei, chiar foarte mari, dar important este că s-a terminat egal. Vom aborda meciul cu Albania la victorie, ăsta este următorul obiectiv. Trebuie să câștigăm și să ieșim din grupe. Cred foarte mult în calificare, pentru că nu avem nimic de pierdut până la urmă. Urmează un meci cu o echipă (n.r. — Albania) cu care suntem la același nivel. Deci, până la urmă trebuie să atacăm, să jucăm la victorie, să nu mai stăm să așteptăm nimic... pentru că nu mai avem ce să așteptăm. Să luăm cele trei puncte și să mergem mai departe", a spus Pintilii la postul Pro Tv.

Înlocuit la pauza meciului cu Elveția din cauza unei accidentări, Pintilii speră să nu fie nimic grav și să poată juca în partida cu Albania. "Am simțit ceva la picior, la aductori și am căzut de acord cu doctorul să nu mai risc, așa că am ieșit la pauză. Nu cred că sunt probleme să nu joc cu Albania, eu sper să fiu apt sută la sută. E o plăcere să joci fotbal la EURO 2016", a adăugat Pintilii.

Echipa națională de fotbal a României a terminat la egalitate cu selecționata Elveției, scor 1-1 (1-0), miercuri, pe stadionul ''Parc des Princes'' din Paris, într-un meci din Grupa A la EURO 2016.

Golurile au fost marcate de Bogdan Stancu (18 — penalty), respectiv Admir Mehmedi (57).

România a pierdut primul meci la EURO 2016, scor 1-2, cu Franța, iar la 19 iunie, la Lyon, va întâlni Albania, în ultimul meci din faza grupelor.

×