x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 România - Georgia 5-1. Ultima repetiție înaintea debutului la EURO 2016

România - Georgia 5-1. Ultima repetiție înaintea debutului la EURO 2016

03 Iun 2016   •   22:56
România - Georgia 5-1. Ultima repetiție înaintea debutului la EURO 2016
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Naționala de fotbal a României a învins formația Georgiei cu scorul de 5-1 (2-0), vineri seara pe Arena Națională din București, în ultima repetiție înaintea participării la EURO 2016.

Tricolorii au deschis scorul în min. 2, prin Adrian Popa, care a profitat de o greșeală a lui Lașa Dvali, și l-au majorat un minut mai târziu, prin autogolul lui Aleksandr Amisulașvili. România a marcat al treilea gol în minutul 48, prin Nicolae Stanciu, după o pasă venită de la adversar.

Georgia a redus din diferență prin autogolul marcat de Cosmin Moți (67), presat de Levan Mcedlidze. Al patrulea gol al tricolorilor a fost înscris de Gabriel Torje (80), din pasa lui Alex Chipciu. România a marcat și al cincilea gol (86), prin Claudiu Keșeru, al cărui șut a fost deviat de Aleksandr Amisulașvili.

 

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Moţi, Grigore, Raţ - Pintilii (Sânmărtean 84), Hoban (Prepeliţă 64) - A. Popa (Keşeru 71), Stanciu (Alibec 82), Stancu (Torje 71) - Andone (Chipciu 64)

Georgia: Kvaşvadze - Kverkvelia, Amisulaşvili, Dvali - Lobjanidze, Aburjania, Kaşia, Navalovski - Qazaişvili, Okriaşvili - Dvalişvili

×