x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gwyneth Paltrow, criticată pentru cartea ei de bucate “My father's daughter”

Gwyneth Paltrow, criticată pentru cartea ei de bucate “My father's daughter”

de Tudor Cires    |    12 Apr 2011   •   20:50
Gwyneth Paltrow, criticată pentru cartea ei de bucate “My father's daughter”

160882-gwyneth-paltrow-alo-063013.jpgMult aşteptată şi cu termene de ieşire pe piaţă mereu amânate, cartea de bucate a oscarizatei actriţe Gwyneth Paltrow a ajuns în sfârşit pe rafturile librăriilor şi... în mâinile recenzorilor de profil. Iar aceştia s-au grăbit să o critice dur, multe dintre site-urile şi blogurile cronicarilor de cărţi de bucate atacând-o direct pe iubitoarea fiică a patiserului Bruce Paltrow, care s-a dovedit a fi o bucătăreasă nu la fel de inspirată ca acela căruia îi dedică volumul.

“My father's daughter” nu este nici pe departe cartea pe care o aşteptau americanii – spun criticii –, care sunt convinşi că volumul este cel puţin la fel de enervant pe cât este autoarea lui. Multora nu le place “apetitul” pe care îl are Gwyneth Paltrow de a se lansa în fel de fel de acţiuni care nu au neapărat de a face cu actoria, de la muzică – faptul că e soţia unui rock-star nu-i garantează talentul muzical, spun criticii – până la gastronomie – unde crede că are tot dreptul să dea lecţii altora, pentru că e fiica unui patiser.

Blogosfera abundă în ironii la adresa divei americane, iar cârcotaşii spun că Gwyneth şi-a făcut-o cu mâna ei, atunci când a decis ca, pe lângă reţetele din carte, să adauge o mulţime de inserţii şi fotografii din viaţa personală, unele dintre ele pline de un umor involuntar. Unii critică lăudăroşenia de care dă dovadă în unele dintre aceste “mărturisiri”, alţii o consideră arogantă sau pur şi simplu de un tip de “inocenţă” care nu şade deloc bine unei actriţe cu pretenţii cum este ea.

Oricum, noi am reţinut – chiar dacă gurile rele au criticat-o pentru afirmaţia asta – faptul că unul dintre cadourile cele mai frumoase din viaţa ei a fost o lecţie de gătit cu Jamie Oliver.

 



×