x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 11 pentru Romania

11 pentru Romania

de Sebastian S. Eduard    |    24 Mar 2006   •   00:00
11 pentru Romania

Realitatea e ca nu mai pricep nimic. Ne-am calificat, iar apoi, vorba lui Base, am facut egal cu formatii de pe locul doispe.

(RAUTA)CIZME
Realitatea e ca nu mai pricep nimic. Ne-am calificat, iar apoi, vorba lui Base, am facut egal cu formatii de pe locul doispe. Acum asteptam duelul fratricid intrebandu-ne cate cartonase galbene vom primi, cate scaune, brichete si celulare vom arunca pe gazon sau cum vom comenta "dupa" pozitia nefireasca a mainii nevazute de arbitrul bulgar, aflat in trecere prin Bucuresti intr-un bisniz cu castraveciori.

Ne mandrim ca avem echipa in semifinala, speram ca va fi a noastra, stim ca voi o sa pierdeti.

Intre timp, cei care nu vor fi pe stadion se vor distra de minune urmarind meciul la Realitatea. Ati citit bine! Un post de stiri va transmite in direct (cel putin) un meci de fotbal. Cu benzi curgatoare ca la DDD si, eventual, breaking news daca Saddam Hussein pateste ca Milosevici. Nu stim inca cine va comenta meciul - la casele de pariuri se vorbeste deja de cuplul Mirela Vasadi - Bogdan Gamalet. In pauza probabil ca Emil Hurezeanu si Cristian Tudor Popescu vor face analiza partidei, alaturi de Cornel Dinu. In fine, dupa meci, Robert Turcescu va analiza inca o data, daca mai era cazul, prestatia jucatorilor, arbitrilor si gazonului si va da o bila, alba sau neagra. Intre timp, TVR cumpara transmisiuni directe de la Clubul Roman de Presa, cu premianti de marca de la Opinia Studenteasca, TVR Iasi sau E-@ctual - toate extrem de interesante pentru publicul de la orase si sate. Parerea mea.

"Nu stim inca cine va comenta meciul - la casele de pariuri se vorbeste deja de cuplul Mirela Vasadi - Bogdan Gamalet, iar in pauza probabil ca Emil Hurezeanu si Cristian Tudor Popescu vor face analiza partidei"

×