x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 2006 - Horoscop general

2006 - Horoscop general

22 Dec 2005   •   00:00

Cine n-ar fi curios sa stie, macar in linii generale, cum va decurge viata sa in viitorul apropiat? Horoscopul 2006 iti explica in ce fel va fi marcata zodia ta de cele doua eclipse ce vor avea loc anul viitor si in ce fel vor influenta acestea viata ta personala, profesionala, situatia financiara, precum si relatiile sentimentale. Site-ul Eva.ro iti pune acum la dispozitie predictiile astrale generale pentru anul ce vine. Urmariti in numerele viitoare ale Jurnalului TV predictiile, referitoare la cariera si finante (29 decembrie), dragoste (6 ianuarie), sanatate (13 ianuarie).

CAPRICORN
21.12 - 19.01
Cu Saturn alaturi - "furnizorul" unor calitati atat de apreciate precum integritatea, responsabilitatea si disciplina - si care iti este si patron, esti o sursa de inspiratie pentru toti cei din jurul tau. Daca aceste persoane se afla langa tine din ratiuni profesionale, personale sau pur si simplu platonice, anul acesta nu va conta. Vor fi mandri sa fie alaturi de tine. Si daca nu esti in mod normal obisnuit(a) sa fii in centrul atentiei, va trebui sa te obisnuiesti cu ideea, pentru ca iti va fi aproape imposibil sa eviti acest lucru. De fapt, atentia, admiratorii si aplauzele le vei gasi la orice pas anul acesta - si este doar "vina" ta.
VARSATOR
20.01 - 18.02
Inca din vara trecuta ai observat ceva foarte ciudat: cand vine vorba de partea financiara sau cea romantica, ai devenit destul de grijuliu(e). Acest comportament nu iti este deloc specific, tu fiind obisnuit(a) sa cheltuiesti banii inainte de a avea cecul in mana. La sfarsitul lui februarie 2006 vei descoperi insa ca ai reusit sa pui ceva bani deoparte. Aceste fonduri iti vor fi destul de folositoare in primele luni ale lui 2006. Chiar daca te-ai descurcat destul de bine cu banii in ultimul timp, vei fi impulsiv(a) in aceasta perioada si vei deveni astfel un adevarat magnet pentru evenimente neasteptate. Vor aparea, de asemenea, si cheltuieli neprevazute.

PESTI
19.02 - 20.02
Unul dintre lucrurile care sunt foarte importante pentru tine este de a-ti tine cuvantul. Aceasta chestiune va fi amplificata la inceputul anului 2006, cand un foarte bun prieten se va baza pe tine pentru ceva foarte important. L-ai asigurat cu multe luni inainte ca nu are motive sa-si faca griji, iar de indata ce anul incepe vei avea ocazia sa demonstrezi ca iti respecti intotdeauna promisiunile. In acelasi timp - si in special in luna martie - vei descoperi ca unii superiori, colegi influenti sau figuri autoritare te vor privi cu alti ochi si chiar iti vor asculta sfaturile. Iti vor acorda si mai multe responsabilitati.
BERBEC
21.03 - 20.04
In dragoste, ai preferat intotdeauna "vanatoarea". De fapt, chiar daca este greu de crezut, o data ce dansul de curtoazie s-a incheiat, esti cunoscut(a) prin faptul ca iti pierzi interesul in totalitate. Totusi anul acesta nu vei avea astfel de probleme. De la inceputul lui ianuarie si pana la inceputul lunii martie, atentia ta se va indrepta asupra unei persoane pentru care ai un foarte mare respect. Dragostea nu va fi totusi singura ta preocupare in cursul acestui an. Va trebui sa iei o decizie importanta cu privire la serviciul actual, multumita celei de a doua eclipse de luna, clasica vestitoare a schimbarii.

TAUR
21.04 - 21.05
In prima parte a anului, respectiv din ianuarie si pana in martie, vei fi "infectat"(a) cu virusul calatoriei. Acest lucru nu te caracterizeaza; nu iti doresti foarte des sa pleci de langa cei dragi. Dar, o data ce vei dobandi aceasta febra, exista sanse sa nu te mai preocupe nimic altceva in afara unei calatorii majore, care sa includa toate locurile pe care ti-ai dorit vreodata sa le vizitezi. Nu te lipsi de aceasta bucurie. E momentul sa-ti faci bagajele si sa pleci la "vanatoare" de aventuri. Daca ai o relatie, iti vei lua bineinteles si partenerul in aceasta aventura. Vei dori sa calatoriti impreuna pentru a vedea rezultatele investitiei pe care ati facut-o pana acum in relatia voastra.
GEMENI
22.05 - 21.06
Chiar daca de obicei iti este aproape imposibil sa nu-ti exprimi parerea, anul care tocmai a trecut ai fost destul de tacut(a). Probabil ca ai avut mari ezitari de a spune ceea ce crezi, in special daca nu ai fost absolut sigur(a) de potentialele repercusiuni ale cuvintelor tale. Asta nu e un lucru rau; este intelepciunea experientei si a varstei, pe care Universul o va arunca asupra ta in 2006. Chiar daca in ultimul timp gandesti mai serios, asta nu inseamna ca nu te poti distra! Daca tot a venit vorba de ganduri serioase, intervalul ianuarie-inceputul lunii martie va necesita o mai mare atentie din partea ta in ceea ce priveste investitiile.

RAC
22.06 - 22.07
Relatii, relatii, relatii. Aceasta va fi preocuparea ta majora in prima jumatate a anului 2006, in special in ianuarie si februarie. Daca esti singur(a), pregateste-te sa fii curtat(a) de cineva cunoscut(a) intr-o situatie destul de obisnuita - o persoana care este pregatita sa faca un pas important si care spera ca si tu sa faci la fel. In primele saptamani ale lunii noiembrie, o veche flacara se va reaprinde, probabil cerand o noua sansa. Daca te gandesti ca voi doi veti putea gasi solutii pentru vechile probleme, atunci n-are rost sa eziti. Daca nu crezi ca va merge, vezi daca puteti ramane prieteni. Pe parcursul lui 2006 va trebui sa privesti cu mai multa atentie partea financiara.
LEU
23.07 - 22.08
Anul acesta, starea ta emotionala se afla la un nivel inalt. Aceasta va fi si principala ta preocupare in 2006. Din fericire, cand vine vorba de potentiali parteneri, stii ce iti place si, mai important, ce nu-ti place - iar anul acesta abilitatile tale perceptive vor fi pronuntate. Daca ai deja pe cineva, sentimentele pentru partenerul tau se vor adanci considerabil de-a lungul anului, iar de la sfarsitul lunii octombrie si pana de Revelion vei fi uimit(a) de cat de apropiati sunteti. S-ar putea sa te gandesti la a va muta impreuna spre sfarsitul anului sau chiar la o casatorie. Daca nu ai inca un suflet pereche, in 2006 vei fi determinat(a) sa-l gasesti si nu te vei lasa pana nu o vei face.

FECIOARA
23.08 - 22.09
Ai purtat un secret in inima pentru ceva timp - poate chiar cateva luni. Nu a fost chiar insuportabil, dar una dintre hotararile tale pentru anul care vine este sa ai parte de un nou inceput si sa scapi odata pentru totdeauna de bagajul de emotii mai putin dorite. In orice caz, vei scoate totul la vedere pana la mijlocul lunii ianuarie. In acest punct, este posibil ca un (o) fost(a) prieten(a) sa te sune sau sa-ti trimita un e-mail, si nu doar pentru a vedea ce-ti mai face motanul. Daca ai o relatie, te poti astepta sa te poti imprieteni cu acest (aceasta) fost(a) iubit(a), chiar daca toti cei din jurul tau ar fi putut sa jure ca asa ceva nu este posibil.
BALANTA
23.09 - 22.10
Familia si casa iti vor aduce multa multumire si te vor tine ocupat(a) de la inceputul anului si pana pe la mijlocul lunii martie. Vei avea parte de sentimente intense si in dragoste. In anii care au trecut ai invatat sa te astepti mai tot timpul la fel si fel de surprize, asa ca esti pregatit(a) sa infrunti aproape orice. Daca cineva va dori sa te surprinda, nu-i va fi deloc usor. Totusi o eclipsa in martie va coincide cu o descoperire senzationala: o persoana in care ai incredere totala nu va trata cu responsabilitate o situatie financiara in care sunteti amandoi implicati. Daca este cazul, retrage-ti toate fondurile la care aceasta persoana are acces.

SCORPION
23.10 - 21.11
Cu siguranta nu vei uita usor anul 2005, dintr-o multime de motive pozitive, iar 2006 va fi aproape la fel. De fapt, chiar de la inceputul anului, multumita unei explozii de energie venite direct de la Jupiter, vei fi activ(a), foarte ocupat(a) si uimitor de entuziast(a). Partea cea mai buna este ca aproape toata lumea va fi nu doar deschisa la ideile tale, ci si nerabdatoare sa afle ce este in mintea si in inima ta. In primele doua luni ale anului vei putea sa vorbesti despre orice cu oricine, chiar daca ai incercat deja in trecut si nu ai reusit. Incearca sa-ti amintesti asta, indiferent daca scopul tau este personal, platonic sau profesional.
SAGETATOR
22.11 - 20.11
Nu esti genul de om care sa stea locului prea mult timp, nu la propriu, ci la figurat. Si aproape pe intregul parcurs al anului 2006 te vei uimi chiar si pe tine cu schimbarile pe care le vei face. Pentru inceput, te vei transforma intr-un adevarat exemplu demn de urmat in ceea ce priveste partea financiara. Nu te ingrijora, nu sunt simptomele unei schimbari totale a personalitatii. Este doar una dintre acele subtile experiente din care trebuie sa invatam cate ceva, pe care Universul le indreapta asupra noastra. Asa ca invata! In ianuarie, februarie si martie vei intalni o multime de "coincidente" si vei descoperi ca toate au un punct comun - si anume viata ta personala.
×
Subiecte în articol: anul ianuarie anului martie