x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 2x Sugababes

2x Sugababes

de Raluca Grintescu    |    23 Iun 2006   •   00:00
2x Sugababes
MUZICA
Cele trei fete cucuiete sunt puse pe fapte mari: un album, un Greatest Hits si multe turnee

Sugababes planuieste sa scoata pe piata doua albume nou-noute, dintre care un Greatest Hits. Keisha, Mutya si Heidi au intrat deja in studio si lucreaza de zor la cele doua materiale discografice, ultimul lor disc, "Taller in More Ways", fiind lansat in 2005. Un eveniment important este si faptul ca pe urmatorul album va fi prezenta o noua membra a grupului londonez, Amelle Berrabah.

PREGATIRI. Inainte de aceasta insa, fetele au de gand sa produca si o compilatie de single-uri pentru Craciun. Colectia va include toate hiturile Sugababes, printre care "Freak like me", "Round Round", "Hole in the Head" si "Push the Button". "Intr-adevar, suntem foarte ocupate cu productia acestui album, dar nu ii vom lasa balta pe colegii nostri de breasla, Take That, cu care vom canta in turneul lor. Mai mult, vom participa si la Festivalul V, dar si la alte festivaluri europene. Cu toate astea, vom avea timp sa finalizam un album grozav", a declarat Heidi Range. Pana acum, Sugababes a scos 15 single-uri care au tinut topurile in intreaga lume. Au cinci albume la activ, au castigat Premiul Brit Awards pentru "cel mai bun grup britanic" in 2003 si au fost nominalizate de doua ori pentru cel mai bun single "Overload" (2001) si "Push the Button" (2006).

DORINTA.
"De multi ani visez sa dau spargerea in show-biz, dar niciodata nu mi-as fi inchipuit ca voi fi a treia Sugababes" - Amelle Berrabah noua membra

flash News

ROL. Missy Elliot calca pe urmele colegilor sai de breasla, Eminem si 50 Cent, pregatindu-se sa scoata un film despre viata ei. Universal a anuntat ca proiectul, al carui titlul este inca necunoscut, se afla in plina productie. Un lucru este cert. Tribeca Films, casa de productie cinematografica a actorului Robert De Niro, ii va produce filmul.

DESENE. James Hetfield si Kirk Hammett, doi dintre membrii formatiei Metallica, si-au "inchiriat" vocile pentru un nou serial de desene animate. Intitulata "Metalocalypse", seria de benzi desenate urmareste viata de zi cu zi a unui grup norvegian de heavy-metal, "Dethlok".

SINGLE. Outkast si-a anuntat primul single de pe mult-asteptatul album "Idlewild". Piesa "Mighty-O" va rula pe posturile de specialitate incepand cu 7 august, iar albumul va fi lansat dou saptamani mai tarziu. Grupul a confirmat si lansarea primului lor film care poarta numele albumului si care va putea fi vizionat din 15 septembrie. Ultima aparitie discografica a trupei a fost acum trei ani, cand au scos single-ul "So Fresh, so Clean".
×