x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A fi sau a nu fi... Gigi Becali. "Hamletul" din Pipera, invitat să ţină prelegeri studenţilor la teatru!

A fi sau a nu fi... Gigi Becali. "Hamletul" din Pipera, invitat să ţină prelegeri studenţilor la teatru!

04 Aug 2011   •   20:23
A fi sau a nu fi... Gigi Becali. "Hamletul" din Pipera, invitat să ţină prelegeri studenţilor la teatru!

Talentul actoricesc a lui Gigi Becali a fost descoperit! Din pacate, doar dupa ce a renuntat, de ceva vreme, a mai purta mustacioara a la Clark Gable - actorul sau preferat.

Un profesor al unei facultati de teatru din Bucuresti a pus ochii pe naturaletea cu care Becali se misca prin fata microfoanelor si a camerelor de luat vederi, si, conform anuntului cancan.ro, tine musai ca Gigi sa dezvaluie din secretele sale viitorilor slujitori ai Thaliei. Entuziasmat de idee, Gigi Becali a marsat propunerii, promitand ca va transmite, spontan, auditoriului modul sau de a fi. In atare conditii se poate presupune ca, dupa absolvirea cursului ad-hoc, noua generatie de actori va fi pioasa pana mai presus de Muntele Athos, microbista si va creste, doar din placere, oi.

De acum cu portile larg deschise, se poate sari orice gard! Intr-o lipsa acuta de modele (sau, de ce nu, modeluri - sic) pentru intarirea dragostei de scoala s-ar putea mobiliza toate "vedetele" autohtone: EBA la Stiinte Politice, Bianca Dragusanu la Comunicare, Monica Columbeanu la Diplomatie, "funduri, tate sau silicoane" la Medicina ...

×
Subiecte în articol: gigi becali