x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A inceput distracţia

A inceput distracţia

de Roxana Ioana Ancuta    |    12 Noi 2007   •   00:00
A inceput distracţia
Sursa foto: ROLF VENNENBERND/

O dată pe an, reputaţia nemţilor de oameni prea sobri, raţionali şi stricţi are "de suferit". Acea perioadă din an este cunoscută ca "al 5-lea sezon". Atunci se organizează carnavalul tradiţional de pe Rin (Germania), al cărui start este dat la 11:11, in ziua a 11-a, din luna a 11-a.

O dată pe an, reputaţia nemţilor de oameni prea sobri, raţionali şi stricţi are "de suferit". Acea perioadă din an este cunoscută ca "al 5-lea sezon". Atunci se organizează carnavalul tradiţional de pe Rin (Germania), al cărui start este dat la 11:11, in ziua a 11-a, din luna a 11-a. Atmosfera este una in care participanţii glumesc intre ei şi răd unii de alţii, fără să se supere. Motoul festivalului este: cine nu e păcălit sau ironizat in timpul carnavalului va fi păcălit (sau ironizat) in restul anului.

Fără prietenă - Prinţul Harry e liber

Prinţul Harry (21 de ani) şi prietena sa, Chelsy Davy, s-au despărţit, după o relaţie care a durat aproape trei ani. News of the World informează că Chelsy Davy, născută in Zimbabwe, studentă la un colegiu din Anglia, a pus capăt acestei relaţii din cauza lipsei de implicare din partea prinţului. Familia regală nu a făcut nici un fel de declaraţii in acest sens, susţinănd doar că nu oferă detalii in legătură cu viaţa privată a acestora.

Grevă - Hollywood şi Broadway

Broadway a fost paralizat de o grevă spontană a maşiniştilor, mişcare ce se alătură protestelor scenariştilor de la Hollywood, care şi-au suspendat activitatea in urmă cu o săptămănă. Greva survine in urma eşecului inregistrat la negocierile dintre producători şi sindicat, ce se derulează de trei luni, in legătură cu condiţiile de plată şi de muncă ale acestora. Toate cele opt spectacole de pe Broadway au fost suspendate, iar cei care au cumpărat bilete vor fi despăgubiţi.

×
Subiecte în articol: magazin