x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A primit un Thunderbird

A primit un Thunderbird

de Adrian Vaduva    |    23 Iun 2006   •   00:00
A primit un Thunderbird
MONDEN
De curand, Vali Craciunescu a intrat in posesia unui nou automobil, un superb Ford Thunderbird, primit cadou de la un prieten. "Masina mi-a trimis-o un amic din SUA. Este un superb automobil retro, o adevarata bijuterie pe patru roti, cu care orice cunoscator se poate mandri", ne-a declarat fericit acordeonistul.

NECAZURI LA NUNTA. In week-end-ul trecut, Craciunescu s-a trezit implicat intr-un scandal la o nunta, unde trebuia sa sustina un recital. Toate au fost bune si frumoase pana in momentul in care s-a furat mireasa. Mirele, dupa cesi-a primit inapoi sotia, n-a mai vrut sa plateasca. "A iesit un scandal monstru, iar eu am fost prins la mijloc: ginerica n-a mai platit inapoierea miresei, «rapititorii» s-au suparat pe mire, mireasa, la randul sau, s-a suparat pe cei care au furat-o in timp ce eu imi sustineam programul. Mai mult, fata a amenintat ca paraseste localul daca eu nu mai cant si tot asa. Pana la urma, totul s-a terminat cu bine", ne-a povestit amuzat blondul instrumentist.

Vacanta la bloc…

Cel de-al noualea sezon al sitcomului "La bloc" tocmai s-a incheiat, dar actrita Mariana Danescu repeta de zor. Cea pe care toata lumea o cunoaste sub numele de Lili Jurca se pregateste pentru prima vacanta la mare a lui Mihaita, fiul sau, si el actor in serialul "La bloc". Dupa ce se va bronza la mare, familia Danescu se va indrepta, in aceeasi formatie de trei, spre munte. Si vacanta nu se opreste aici. Va urma Pitestiul. Aici, vor petrece alaturi de fratii Marianei, pentru ca gratarul pe malul Argesului a devenit o traditie a vacantelor in familie. (C.O.)

×