x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aglomeraţie în patul conjugal

Aglomeraţie în patul conjugal

03 Sep 2008   •   00:00

Nigerianul Mohammed Bello, însurat cu 86 de femei, a anunţat că nu va divorţa de 82 dintre soţiile sale, aşa cum i-au cerut liderii islamici, ci intenţionează să îşi lărgească familia, potrivit The Independent

Nigerianul Mohammed Bello, însurat cu 86 de femei, a anunţat că nu va divorţa de 82 dintre soţiile sale, aşa cum i-au cerut liderii islamici, ci intenţionează să îşi lărgească familia, potrivit The Independent.


Conform legii impuse de unul dintre cele mai importante consilii religioase din Nigeria, bărbatul, în vîrstă de 84, de ani trebuie să rămînă cu numai patru consoarte, altfel va fi alungat din Nigeria.

 
ARMONIE. Bello are cel puţin 170 de copii. Cazul a atras atenţia presei africane, care a relatat cum familia are nevoie de doi saci mari de orez şi de alţi doi de fasole pentru un prînz. Însă toată lumea se întreabă cum reuşeşte să îşi îndeplinească obligaţiile conjugale. Cea mai recentă nuntă a nigerianului a fost în februarie, cînd s-a însurat cu Hajia Monsura, în vîrstă de 30 de ani. În ciuda aglomeraţiei din patul matrimonial, armonia se pare că domneşte în casa lui Bello, scrie The Independent. “Trăim ca surorile, ne iubim între noi şi nu ne certăm niciodată, pentru că ne pasă doar de soţul nostru şi, din moment ce ne satisface pe toate... nu ne certăm”, a spus una dintre neveste.

Bello s-a lăudat cu capacitatea sa de a atrage femeile de toate vîrstele. Cea mai în vîrstă soţie a sa are 70 de ani, iar cea mai tînără are 25. “Pot să am orice femeie vreau, indiferent de unde vine sau ce face în viaţă”, a spus el.

Purtătorul de cuvînt a lui Bello a spus că nigerianul a primit ameninţări cu moartea, dacă nu pleacă”. Invidioşi, deh.

 

 

 

×
Subiecte în articol: magazin