x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Amy Winehouse, internată de urgenţă într-un spital din Londra

Amy Winehouse, internată de urgenţă într-un spital din Londra

de Jurnalul National    |    02 Feb 2008   •   00:00

Amy Winehouse a fost internată de urgenţă în spital, joi, din cauza unei deshidratări severe de care suferă ca urmare a tratamentului împotriva dependenţei de droguri pe care îl urmează la o clinică de dezintoxicare din Londra, informează BBC.




Amy Winehouse a fost internată de urgenţă în spital, joi, din cauza unei deshidratări severe de care suferă ca urmare a tratamentului împotriva dependenţei de droguri pe care îl urmează la o clinică de dezintoxicare din Londra, informează BBC. Amy s-a întors la clinica de dezintoxicare după ce a petrecut la spital noaptea de joi spre vineri, informaţia fiind confirmată de tatăl cântăreţei, Mitch Winehouse. Acesta a spus că fiica sa avea nevoie de rehidratare pentru că tratamentul împotriva dependenţei de droguri i-a provocat stări de vomă. Winehouse a avut nevoie de substanţe speciale perfuzabile pentru a se rehidrata. Tatăl cântăreţei a adăugat că nu se ştie dacă Winehouse va participa la premiile Grammy, pentru că se află încă "sub supravegherea medicilor". Amy a obţinut şase nominalizări la premiile Grammy, care vor avea loc la Los Angeles, pe 10 februarie.
Cântăreaţa britanică în vârstă de 24 de ani s-a internat "de bună voie", săptămâna trecută, într-o clinică de dezintoxicare, la câteva zile după ce un tabloid din Marea Britanie a difuzat o înregistrare video în care aceasta se droga cu crack, un derivat al cocainei. Amy Winehouse, în vârstă de 24 de ani, a mai efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august 2007, în septembrie şi apoi în noiembrie. În cântecul său "Rehab", diva trash, aşa cum este numită Winehouse, cântă: "Au încercat să mă trimită la dezintoxicare şi am spus nu, nu, nu". Neliniştile în legătură cu starea sănătăţii sale s-au multiplicat în ultima vreme. În noiembrie 2007, cântăreaţa a apărut beată pe scenă, după care şi-a anulat o serie de 17 concerte din "motive de sănătate".

×
Subiecte în articol: magazin winehouse