x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anca Badiu intre tv si muzica

Anca Badiu intre tv si muzica

de Adrian Vaduva    |    21 Apr 2006   •   00:00
Anca Badiu intre tv si muzica
MONDEN
Desi a trecut doar o luna de cand prezinta emisiunea "Le Boudoir d’ Anca" de la UTV, Anca Badiu nu este prea incantata de munca de televiziune. De altfel, cantareata n-a acceptat sa apara "pe sticla" in calitate de prezentator decat in urma rugamintilor fratelui sau. "Sincera sa fiu, nu cred ca sunt sau voi deveni in viitorul apropiat un om de televiziune in adevaratul sens al cuvantului. Nu sunt nici Teo si nici Andreea Marin pentru a modera o emisiune in direct, asa cum ar vrea producatorii de la UTV. Consider ca muzica este viata mea si ar trebui sa ma limitez doar la asta.

TURNEU. Iar de cand am inceput filmarile nu mai am deloc timp de mine, trebuie sa stau de dimineata pana seara in fata camerelor", ne-a declarat Anca. Si nu de putine ori televiziunea si muzica intra in conflict. Spre exemplu, peste trei luni, Class ar trebui sa plece intr-un turneu in Italia, iar producatorii de la UTV nu sunt de acord sa scoata emisiunea din program, mai ales ca i s-a facut multa publicitate. Prin urmare, Anca nu stie deocamdata cum se va rezolva aceasta situatie. Oricum, contractul ei este valabil doar pentru o perioada de trei luni, asa cum ea insasi a dorit. Si cu toate ca i se pregateste unul nou, pentru un an, cantareata nu este atat de sigura ca il va si semna.

Rapper-ul Connect R vrea road-roaster

Connect R isi doreste un road-roaster. Chiar daca inca nu dispune de suma necesara achizitionarii unui asemenea bolid, hip-hoperul roman spera ca in urmatorii doi ani sa-si vada visul implinit. "Este greu pentru un cantaret din Romania sa ajunga la un nivel de trai atat de ridicat. Insa sper ca o data cu intrarea noastra in Uniunea Europeana lucrurile sa se schimbe in bine si pentru rapper-ii autohtoni. Nu cred ca vreun reprezentant al acestui gen muzical de la noi se poate lauda ca il dau banii afara din casa. Ma refer la banii castigati din spectacole si din vanzarea albumelor", ne-a declarat componentul trupei RACLA. (Adrian Vaduva)

×