x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina, şah la Brad

Angelina, şah la Brad

de Sînziana Stancu    |    24 Ian 2010   •   00:00
Angelina, şah la Brad

Celebrul cuplu de la Hollywood, considerat cu câţiva ani în urmă cel mai frumos şi sexy din "Cetatea Filmului", a ales să meargă de-acum încolo pe drumuri separate. Zvonurile din ultima vreme că Angelina Jolie şi Brad Pitt nu se mai înţeleg s-au adeverit mai repede decât se credea.



Brad şi Angelina nu mai umblă după locuri paradisiace în care să-şi trăiască momentele de vis şi nici în ţări sărace, unde să mai fericească un biet copil cu o adopţie celebră. Acum,  cuplul "de aur" de la Hollywood, poreclit şi "Brangelina", face vizite tot mai dese la avocaţii care le intermediază o despărţire de peste 330 de milioane de dolari, scrie News of the World. Se mai spune că ar fi semnat deja, săptămâna trecută, în mare secret, hârtiile de despărţire, prin care îşi împart în mod egal atât averea, cât şi custodia celor şase copii - trei "biologici", ai cuplului, şi trei adoptaţi. Totuşi, chiar dacă Brad va avea acces nelimitat la copii, se pare că, deocamdată, toţi şase rămân "full-time" în custodia Angelinei. Averea comună a cuplului conţine proprietăţi în Franţa, California şi New Orleans. Pregătirile de despărţire începuseră deja în decembrie, potrivit săptămânalului britanic de dezvăluiri, când cuplul vizitase o celebră firmă de divorţuri din Los Angeles, pentru a face o tranzacţie convenabilă şi discretă de despărţire. În zilele următoare, probabil, este aşteptată şi declaraţia lor oficială de despărţire, care va pune capăt tuturor speculaţiilor privind destrămarea uneia dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din "Cetatea Filmului".

CUPLUL RĂZBOINIC
Avocatul de divorţuri pe care l-au angajat este unul renumit, din Beverly Hills, care a  intermediat mai multe divorţuri celebre şi despărţiri. E considerat "cel mai tare" în materie, mai dezvăluie News of the World, fără a-i pomeni însă numele. Contractul de despărţire a cuplului, care nu s-a căsătorit oficial, conţine însă clauzele de despărţire asemănătoare celor din contractul prenupţial al unui cuplu căsătorit.

20 DE ORE DE SEX
Tot ceea ce nu conţine însă este... data la care va intra în vigoare. De aici s-ar putea face speculaţii că Angelina ar vrea mai degrabă să-l ţină în şah pe Brad, decât să se despartă de el sau invers. Mai multe publicaţii susţin însă că "mai degrabă e vorba despre când anume se despart, şi nu dacă o vor face".

Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt la filmările din 2004, pentru "Domnul şi Doamna Smith", care alcătuiau un cuplu războinic. Brad încă era căsătorit cu o altă "fată de aur" de la Hollywood, Jennifer Aniston, de care a divorţat în ianuarie 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie. Înaintea ei, fusese logodit cu actriţa Gwyneth Paltrow. Angelina a trecut prin două divorţuri, primul în 1999, de actorul Johnny Lee Miller, iar al doilea, în 2003, de vedeta Billy Bob Thornton.

Biograful american Ian Halperin, unul dintre cei mai bine vânduţi biografi americani, a dezvăluit că la începutul relaţiei lor Angelina şi Brad "făceau sex timp de 20 de ore". În cartea lui, intitulată "Brangelina - Brad Pitt şi Angelina Jolie", Ian scrie că "Brad nu atinsese până atunci incredibila performanţă". Săptămâna trecută însă, cuplul nu s-a mai arătat în public nici măcar la Premiile Globul de Aur, unde pentru filmul lui Brad, "Inglorious Basterds", s-au bătut mai multe gonguri. El era la un meci de fotbal al echipei New Orleans Saints, iar ea era acasă, în California.


×
Subiecte în articol: magazin