x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Arta unghiilor

Arta unghiilor

de Raluca Grintescu    |    13 Iun 2008   •   00:00

Anul acesta se poartă culoriile vii, strălucitoare, dar şi un design cu acryl şi gel, o fuziune explozivă de metale preţioase şi sclipiri aurii.

Anul acesta se poartă culoriile vii, strălucitoare, dar şi un design cu acryl şi gel, o fuziune explozivă de metale preţioase şi sclipiri aurii.

Dacă anul trecut negrul era în vogă, se pare ca anul acesta culoarea cîştigătoare este albastrul. O ten­dinţă a acestui an este menţinerea unghiilor în formă cît mai naturală.

Dacă te-ai plictisit de clasicele roşu şi roz, noua nuanţă de albastru care face furori în Occident ar putea să fie exact ceea ce-ţi trebuie: ai de ales dintr-o paleta foarte largă de culori, de la albastru in­tens pînă la o nuanţă foarte închisă, de bleumarin.

Pe de altă parte, o manichiură simplă şi rafinată oferă o notă de eleganţă şi bun-gust întregii ţinute. Alege lacurile transparente sau pe cele în tonuri deschise. Unghiile nu trebuie să fie prea lungi – unghiile de vrăjitoare nu mai sunt demult în tendinţe! În funcţie de forma de­ge­telor, poţi să rotunjeşti cu ajutorul unei pile unghiile sau, dimpotrivă, să le dai o formă mai pătrată.


UNGHII-ACCESORII.
Oja sidefată nu se înscrie în tendinţele acestei veri. În locul sidefului există culori cristalizate. Aproape nici o gamă nu mai are oje sidefate. Iar oja mată se foloseşte şi se va folosi întotdeauna. În locul french-ului, care deja e super-depăşit, s-a introdus roşul.

Roşul merge la orice ţinută, e foarte elegant şi merge atît la ţinute business, cît şi la cele sport, se poate combina cu orice haină. Ca trend mai sînt nuanţele de violet şi chiar de galben – culori neconvenţionale. Ca şi la păr, se folosesc culori-neon, pu­ternice, care, combinate între ele, dau impresia că îţi fuge privirea. Folosind culori tari, poţi să ai orice ţinută, pentru că unghiile atît de împodobite pot fi considerate accesorii. La fel ca mărgelele, cerceii sau ca o brăţară.


FLUTURAŞI. Foarte mult se poartă accesoriile şi modelele din gel, tot felul de hexagoane, inimioare şi fluturaşi care se pot introduce în mijlocul straturilor de gel. Accesoriile se fixează undeva la mijloc şi nu mai merg jos.

Dacă eşti o persoană căreia îi place să poarte haine colorate, gablonzuri, dacă eşti o persoană care foloseşti mult machiaj, atunci într-adevăr poţi să alegi un model mai îndrăzneţ. În schimb, dacă majoritatea timpului ţi-l petreci într-un birou, la un loc de muncă unde nu ţi se potriveşte, atunci trebuie să accepţi doar modele simple.

 

News

TSSSHIRT BY ANDREEA RAICU. Vedeta Prima TV a lansat o colecţie de tricouri inscripţionate cu mesaje haioase intitulată Tssshirt by Andreea Raicu. Ideea i-a venit Andreei în urmă cu mai mulţi ani discutînd cu cîţiva prieteni, însă proiectul s-a concretizat abia anul acesta. Bluziţele se comercializează deja în magazinele Irina Schrotter şi în magazinul Superstar la preţuri cuprinse între 100 şi 150 de RON. (O.M.B./R.I.A.)


DEEP JEANS GOTIC.
Designerul Jean Sănulescu şi-a lansat colecţia Deep Jeans Gotic. Brandul nou pe piaţa româ­neas­că îşi propune să atra­gă un public dornic în perma­nen­ţă să fie un trendsetter. Toate pro­du­sele marca Deep Jeans sunt exclusi­viste, realizîndu-se în serie limi­tată. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: life & style