x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun AUSTRALIA. Rămăşiţele unui băiat dat dispărut, descoperite în stomacul unui crocodil

AUSTRALIA. Rămăşiţele unui băiat dat dispărut, descoperite în stomacul unui crocodil

18 Feb 2009   •   00:00
AUSTRALIA. Rămăşiţele unui băiat dat dispărut, descoperite în stomacul unui crocodil

Poliţiştii australieni au confirmat, astăzi, că rămăşiţele unui băiat de cinci ani dat dispărut la începutul lunii au fost găsite în stomacul unui crocodil, pe râul Daintree, informează Daily Mail, citat de Mediafax.



Bucăţi din corpul lui Jeremy Doble au fost scoase din stomacul unui crocodil lung de aproape 4,5 metri, care rămăsese blocat într-o mlaştină inundată a râului Daintree, în apropiere de casa familiei băiatului. Jemery se juca cu fratele său de şapte ani şi câinele familiei, în spatele casei, în ziua în care a dispărut. Ryan, fratele victimei, a spus că a văzut un crocodil imediat după ce Jeremy a dispărut, dar că nu a fost martor la atac.
Autorităţile au voie să ucidă crocodilii ce reprezintă un pericol pentru vieţi omeneşti, însă părinţii băiatului, proprietari ai unei agenţii de turism ce organizează excursii în locuri populate de crocodili, au vrut ca reptila să fie cruţată. Crocodilul care l-a ucis pe Jeremy ar fi fost masculul dominant în acea parte a râului, o atracţie pentru turişti din multe ţări. Stomacul reptilei a fost examinat de chirurgi, iar după vindecare animalul va ajunge la o grădină zoologică sau o fermă de crocodili, potrivit autorităţilor din statul australian Queensland. O femelă crocodil a fost examinată şi ea, săptămâna trecută, privind acelaşi atac. Numărul crocodililor a crescut în mod constant în ultimii ani, după ce au primit protecţie în baza unei legi din 1971.

×
Subiecte în articol: lumea