x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Băiatul lui tata

Băiatul lui tata

de Roxana Ioana Ancuta    |    09 Ian 2009   •   00:00

Cove se pregăteşte să devină tătic. Maria, iubita lui, îi va dărui în martie un băieţel




Credit: Kanal D

  •   Se apropie termenul... Mai e puţin şi vei deveni tătic. Ai jucat, la viaţa ta, diverse roluri actoriceşti. Pentru unul real, de tătic, cum te pregăteşti?

Nu  e vorba de un rol acum, e vorba de viaţă adevărată şi consider că nu te poţi pregăti pentru asemenea momente unice. Le trăieşti pur şi simplu şi încerci să te bucuri de fiecare clipă, aşteptând să se producă miracolul naşterii.

  •  Care a fost reacţia ta la aflarea veştii că Maria, iubita ta, este însărcinată?

Ne-am dorit să avem acest copil împreună. El nu a venit întâmplător, aşa că am aşteptat nerăbdător să aud această veste.

  •  Fiind un actor cunoscut printre copii, doar joci la Teatrul Ion Creangă, cred că îţi va fi uşor şi în rolul de tată. S-a întâmplat însă ca un copil să te pună în dificultate?

Sper din tot sufletul să reuşesc să mă descurc în ipostaza de tată. Până acum nu am fost pus în situaţii dificile în relaţiile cu cei mici şi sper ca nici fiul meu să nu mă pună în astfel de ipostaze.

  •  În ce piesă ţi-ai dori să joci pe scena Teatrului Ion Creangă?  

Nu există un rol sau o piesă anume în care să-mi doresc să joc. Orice rol de acolo îmi face mare plăcere. Indiferent că e mare sau e mic.

  •  Eşti vocea lui Remy, şobolanul bucătar din animaţia Ratatouille. Cum ai prins acest "rol"?   

Am participat la un casting în urma căruia cei de la Disney m-au ales pe mine. Au fost două săptămâni de înregistrări în care împreună cu echipa ne-am amuzat, ne-am bucurat împreună de ceea ce făceam. În acele zile ne-am reîntors împreună în universul copilăriei.

  •  Orice actor poate dubla vocea unui personaj de desene animate? E simplu? E greu?...

În principiu da, orice actor poate face asta. Nu e foarte greu, dar nici simplu. Îţi trebuie o disponibilitate pentru a te juca cu vocea ta şi de a transmite prin glas toate trăirile şi stările personajului animat. A fost prima experienţă de acest gen şi unica de până acum, dar sper ca lucrurile să nu rămână aşa şi să mai am parte de astfel de experienţe minunate.

  •  Ai terminat Academia de Teatru şi Film, dar de ce master în Management?

M-am gândit că întotdeauna e bine să existe o alternativă în viaţă. Nu ştiu dacă voi face actorie până la sfârşitul vieţii mele, situaţia financiară a actorilor nu este una strălucită. M-am gândit că s-ar putea, la un moment dat, să renunţ la actorie şi atunci ce să fac?

  •  Ce proiecte de teatru, de film, de viaţă ai pentru 2009?  

Din păcate, nici un proiect de film, deşi mi-aş dori foarte tare. La Teatrul Ion Creangă voi continua să joc "Albă-ca-zăpada" şi alte câteva spectacole din repertoriu, iar în februarie vom avea un spectacol nou. Voi continua colaborarea cu televiziunea Kanal D, într-un nou sezon al emisiunii  "Fata lui tata"...

×
Subiecte în articol: vedete