x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Băsescu invitat de Putin la Moscova

Băsescu invitat de Putin la Moscova

04 Apr 2008   •   00:00
Băsescu invitat de Putin la Moscova

13:26 Preşedintele Traian Băsescu şi omologul său rus Vladimir Putin s-au întâlnit, vineri, liderul de la Kremlin invitându-l pe şeful statului român la Moscova, iar acesta, la rândul său, mulţumindu-i pentru prezenţa la summit-ul NATO de la Bucureşti.

Preşedintele Traian Băsescu şi omologul său rus Vladimir Putin s-au întâlnit, vineri, liderul de la Kremlin invitându-l pe şeful statului român la Moscova, iar acesta, la rândul său, mulţumindu-i pentru prezenţa la summit-ul NATO de la Bucureşti.

Băsescu i-a mulţumit lui Putin că a acdeptat invitaţia de a participa la summit-ul NATO de la Bucureşti, iar Vladimir Putin, la rândul său, a lăudat modul de organizare a evenimentului şi a reiterat invitaţia adresată acestuia de a face o vizită la Moscova.

Putin a mai spus că, după vizita lui Traian Băsescu în Rusia, în 2005, a existat o îmbunătăţire a relaţiilor economice dintre cele două ţări, potrivit preşedintelui rus, acestea ajungând la circa 5 miliarde de dolari.

Preşedintele Putin a ţinut să mulţumească pentru ospitalitate şi a remintit, referindu-se la relaţia bilaterală, că, în octombrie se împlinesc 130 de ani de la debutul acestei relaţii.

După aceste declaraţii, discuţiile dintre cei doi şefi de stat au continuat, în absenţa presei.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin