x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Basme reale

Basme reale

de Sebastian S. Eduard    |    16 Ian 2009   •   00:00

Adam Sandler spune odraslelor poveşti de adormit copiii.



Săptămâna aceasta, în cinematografe intră nu mai puţin de patru filme. Trei dintre ele sunt comedii, dar dacă ar trebui să alegem între Pamela Anderson într-un clişeu (la propiu şi la figurat) – ne referim la filmul "Una-i blondă, alta-i şi mai blondă" – şi o comedie spumoasă cu "Adam Sandler", credem că decizia e gata luată.

Cel mai plăcut moment al zilei pentru un arhitect (Adam Sandler) este să le spună poveşti nepoatei şi nepotului său. În momentul în care amănuntele din imaginativele sale basme încep să devină realitate, timidul arhitect trebuie să-şi ia inima în dinţi şi să-şi protejeze odraslele într-o serie de aventuri care ne vor ţine cu sufletul la gură, dar care ne vor face şi să râdem pe săturate. Regizorul filmului este Adam Shankman, cel care a regizat şi "Bona de la forţele speciale", debutul lui Vin Diesel în comedie.


DVD Home

CIMPANZEII SPAŢIALI. Ham III, nepotul primului cimpanzeu astronaut, este trimis în spaţiu de un senator oportunist. Curând, primata iubitoare de distracţie e nevoită să îşi ia în serios misiunea: aceea de a scăpa o planetă îndepărtată de liderul ei tiranic. Din fericire pentru Ham III, doi prieteni, cimpanzei şi ei, îl însoţesc în lunga şi periculoasa călătorie.
An: 2008
Gen: aventură/ acţiune/comedie
Cu: Jeff Daniels, Patrick Warburton
Regie: Kirk De Micco


BANDELE DIN NEW YORK. Bandele din New York i-a adus regizorului Martin Scorsese Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Regizor. Producţia a câştigat Globul de Aur şi pentru Cel Mai Bun Cântec "The Hands that Built America", semnat de U2. Succesul filmului i-a adus şi zece nominalizări la Oscar. Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz şi Daniel Day-Lewis fac parte din distribuţia acestui film, în care răzbunarea şi supravieţuirea sunt trăite la intensitate maximă!
În vremea în care valuri de emigranţi invadau New Yorkul, fărădelegea şi corupţia se dezvoltau în suburbiile din Manhattan. După ani de detenţie, tânărul irlandez Amsterdam Vallon se întoarce în locurile natale pentru a se răzbuna pe liderul bandei rivale care i-a ucis tatăl. Răzbunarea lui Amsterdam este cu atât mai motivată, cu cât este nevoit să se adapteze unui nou stil de viaţă.
An 2002
Gen: dramă
Cu: Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis, Cameron Diaz, Jim Broadbent
Regie: Martin Scorsese

×
Subiecte în articol: film