x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bătaia, ruptă din rai?!

Bătaia, ruptă din rai?!

de Oana-Maria Baltoc    |    16 Apr 2009   •   00:00
Bătaia, ruptă din rai?!
Sursa foto: Matt Sayles/AP Photo/AGERPRES

Celebrităţi altoite din prea mare dragoste



De bine ce şi-a luat papara de la iubitul nervos, Rihanna nu numai că l-a iertat pe rapperul Chris Brown, în vârstă de 19 ani, ci se zvoneşte că l-a luat şi de soţ, asta ca să înţelegem încă o dată cât adevăr există în vorba aia cu "dragostea e oarbă" sau, mă rog, în acest caz, dragostea are ochii de-a dreptul umflaţi de la câţi pumni a încasat. Ruşinos, mai ales dacă este adevărat că Rihanna a fost bătută din cauza lui Paris Hilton, pentru că i-ar fi făcut lui Chris o scenă de gelozie după ce l-a observat că flirta cu bălaia bogătaşă.  

EXEMPLE IGNORATE. Îndrăgostită până în albul ochilor, Rihanna a ignorat sfaturile pe care Whitney Houston şi modelul Danielle Lloyd (Miss Marea Britanie), alte vedete pocnite de masculi, i le-au oferit grijulii la auzul tragediei. "De fiecare dată când îţi vei asculta inima, şi nu raţiunea, atunci să ştii că o să ai probleme", i-a transmis Whitney. Şi tanti ştie ce spune, că doar a umblat vânătă zile în şir după convorbirile aprinse pe care le-a avut cu Bobby Brown. Danielle Lloyd şi-a exprimat şi ea părerea de rău pentru suferinţele îndurate de Rihanna, dar s-a declarat dezamăgită de faptul că biata cântăreaţă l-a iertat pe animal. Nu de alta, dar fosta Miss Marea Britanie a pus punct relaţiei cu iubitul după ce acesta i-a învineţit ochii, i-a spart buza şi i-a fracturat pometele (cam ce a păţit şi Rihanna). "Este suficient să dea în tine o singură dată, pentru a o face de alte zece ori", a povestit indignată Danielle. În categoria altoitelor de soţi şi de iubiţi se încadrează şi legendara Tina Turner. Zbuciumata poveste de dragoste pe care a trăit-o alături de Ike Turner, un tip iute ca focul la mânie şi mare consumator de droguri, este arhicunoscută, dar fără folos atât timp cât fetele din ziua de azi nu trag nici un fel de învăţăminte din păţaniile înaintaşelor. În dorinţa de a trage un semnal de alarmă, Oprah Winfrey a şi făcut la scurt timp după incidentul "Rihanna" o emisiune pe tema violenţei domestice. De altfel, nici Oprah nu a avut parte de o viaţă liniştită. Pe când avea doar 9 ani, a fost molestată de vărul ei, pentru ca mai apoi să fie abuzată de unchiul ei şi de un prieten de familie. La 14 ani a fugit de acasă, a rămas gravidă, dar copilul nu a trăit decât câteva săptămâni după naştere.

4820-89517-03_07tv4copy.jpg
Punit Paranjpe | Reuters

Mânie părintească

Azharuddin Mohamed Ismail, unul dintre cei trei copii actori din filmul de Oscar "Vagabondul milionar", a fost pălmuit de tatăl său la scurt timp după ce puştiulică a revenit victorios din Cetatea Filmului. Motivul? Plesnind de mândrie, tatăl a ţinut morţiş să-şi plimbe fiul abia coborât din avion pe străzile Mumbaiului, organizând o adevărată procesiune pentru a se făli în faţa lumii cu progenitura sa. Numai că mucosul, în vârstă de 10 ani, ca orice copil nerecunoscător, fleaşcă de oboseală după emoţiile de pe covorul roşu, blitzuri şi călătoria cu avionul, a refuzat să o mai facă pe papiţoiul. Rezultatul a fost unul dureros. Pentru micuţ, evident, care a încasat o sfântă bătaie părintească, învăţând cu această ocazie că celebritatea este efemeră.   

×
Subiecte în articol: magazin