x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bătaie cu perne

Bătaie cu perne

de Raluca Grintescu    |    30 Apr 2008   •   00:00
Bătaie cu perne

Ce poate fi mai amuzant decît o bătaie cu perne, în care să-ţi verşi nervii pe necunoscuţi? Aşa s-a întîmplat duminică, 27 aprilie, în Santa Maria Trastevere din Roma (Italia), cînd sute de doritori de adrenalină s-au încăierat cu perne şi au făcut o baie de fulgi timp de cîteva ore bune.

Ce poate fi mai amuzant decît o bătaie cu perne, în care să-ţi verşi nervii pe necunoscuţi? Aşa s-a întîmplat duminică, 27 aprilie, în Santa Maria Trastevere din Roma (Italia), cînd sute de doritori de adrenalină s-au încăierat cu perne şi au făcut o baie de fulgi timp de cîteva ore bune.

 

EXEMPLU - Whoopi îi ia apărarea lui Wesley Snipes

Whoopi Goldberg i-a luat apărarea colegului său de breaslă Wesley Snipes, precizînd că instanţa care l-a condamnat pe actor la trei ani de închisoare pentru neplata impozitelor şi nedeclararea veniturilor a urmărit “să transforme acest caz într-un exemplu” pentru americani, informează Rompres. Săptămîna trecută, starul seriei “Blade” a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare de judecătorul din Florida William Terrell Hodges. Însă Whoopi Goldberg este convinsă că starurile de la Hollywood care au probleme cu legea sînt deseori pedepsite pentru puterea lor de exemplu.

 

CONSUM - Ciocolată pentru femeile însărcinate

Consumul cotidian de ciocolată neagră are efecte benefice pentru femeile gravide şi protejează organismul împotriva hipertensiunii arteriale, conform unui nou studiu american. Prin consumul unei ciocolate de bună calitate, riscul de a suferi de complicaţii asociate hipertensiunii arteriale şi luării în greutate la femeile gravide este foarte mult diminuat, conform doctorului Elizabeth Triche, de la Universitatea Yale. Studiul, realizat pe un eşantion reprezentativ de 2.291 de femei între anii 1996 şi 2000, va fi publicat în numărul din luna mai al revistei Epidemiology.

 

ROL - Spears, “bolnavă de dragoste”

Britney Spears îşi ia în serios noul rol de actriţă de televiziune, vedeta pop semnînd un acord pentru a apărea într-un nou episod al sitcomului “How I Met Your Mother”. Spears a apărut pentru prima oară în acest serial în cursul lunii trecute, interpretînd rolul unei secretare “bolnave de dragoste”. “Sîntem foarte încîntaţi de această nouă colaborare cu Britney Spears”, a comentat producătorul acestui serial, Craig Thomas. Prima apariţie a vedetei pop în serial a adus şi cea mai mare audienţă pentru acest sitcom.

 

CIUDĂŢENIE - Şi jefuit, şi reţinut de poliţie

Nu mai poţi să ai încredere în nimeni, nici în criminali şi, mai nou, nici în poliţişti. Un tînăr care a chemat poliţia după ce a fost jefuit, sub pretextul de a cumpăra marijuana, de alţi trei tineri a căzut victimă poliţiştilor, fiind chiar el arestat pentru posesiune de droguri. Scott Leshner, în vîrstă de 18 ani, din Florida, a fost acuzat de posesie de droguri. Adolescentul le-a declarat poliţiştilor că cei trei rebeli care i-au spus iniţial că voiau să cumpere marijuana au dat buzna peste el în casă, l-au ameninţat cu arma şi l-au jefuit, luîndu-i 2.000 de dolari, un laptop şi cîteva grame de marijuana.

×
Subiecte în articol: magazin