x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Beavis and Butt-Head", din nou pe micile ecrane în această vară

"Beavis and Butt-Head", din nou pe micile ecrane în această vară

03 Feb 2011   •   14:13
"Beavis and Butt-Head", din nou pe micile ecrane în această vară

Serialul animat de comedie "Beavis and Butt-Head" va reveni pe micile ecrane în vara acestui an, au confirmat, miercuri, reprezentanţii postului MTV, punând astfel capăt speculaţiilor ce au circulat în ultimele luni în presa americană. Informaţia a fost dezvăluită în premieră de actorii din distribuţia serialului "Skins", difuzat de MTV, în faţa sediului din New York al acestui post de televiziune, informează hollywoodreporter.com, preluat de Mediafax.

Serialul "Beavis and Butt-Head", creat de Mike Judge, s-a bucurat de o mare popularitate în anii '90, fiind difuzat între anii 1993 şi 1997. Eroii principali din serial sunt doi liceeni pasionaţi de muzica heavy-metal, care urmăresc toată ziua videoclipuri la televizor, încearcă să agaţe fete şi care, de regulă, nu fac altceva decât să lenevească pe o canapea. Mike Judge a asigurat vocile pentru ambele personaje.

Serialul a stat la baza unui lungmetraj intitulat "Beavis and Butt-Head Do America", lansat în 1996. Vocile personajelor din acest film au fost asigurate de Bruce Willis, Demi Moore, Cloris Leachman, David Letterman şi Robert Stack.

×
Subiecte în articol: televiziune serial animatie