x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Beyonce a electrizat audienţa în timpul show-lui din pauza finalei Super Bowl

Beyonce a electrizat audienţa în timpul show-lui din pauza finalei Super Bowl

04 Feb 2013   •   14:59


Beyonce a electrizat publicul duminică, la New Orleans, în pauza finalei NFL, Super Bowl, cu puţin înainte ca meciul câştigat de Baltimore în faţa San Francisco (34-31) să fie întrerupt 35 de minute de o pană de curent, relatează AFP.

Beyonce a cântat live, la două săptămâni după ce a făcut play-back la imnul intonat la ceremonia de învestire a preşedintelui Barack Obama.

Pe marea scenă montată în mijlocul Superdomului, sub privirile a 73.000 de spectatori şi a circa 100 de milioane de telespectatori, diva muzicii pop a interpretat câteva din piesele ei celebre, printre care 'Crazy in Love', într-un spectacol cu multe lumini şi efecte pirotehnice. Alături de ea au urcat pe scenă fostele ei colege din grupul Destiny's Child, Kelly Rowland şi Michelle Williams, grup care a vândut aproape 50 de milioane de albume în anii 2000.

După aproape un sfert de oră de show, Beyonce a părăsit scena fără ca vreun incident să îi umbrească prestaţia. 'Mulţumesc pentru acest moment. Dumnezeu să vă binecuvânteze!', a spus ea mulţimii.

În deschidere a avut loc un moment emoţionant: Jennifer Hudson şi un cor de copii de la şcoala primară Sandy Hook din Newton (Connecticut), teatru în decembrie al unui sângeros măcel, au cântat 'America the Beautiful'. Apoi cântăreaţa Alicia Keys, singură la pian, a interpretat o versiune lentă a imnului naţional american, care i-a făcut să plângă pe câţiva jucători, pregătiţi să dispute meciul vieţii. AGERPRES

Beyonce

×
Subiecte în articol: beyonce super bowl 2013