x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bild lansează "Băiatul de pe prima pagină"

Bild lansează "Băiatul de pe prima pagină"

de Irina Cristea    |    09 Iun 2009   •   00:00

Pentru că ce-i frumos nu e musai dotat cu sâni, cotidianul Bild a decis să promoveze pe prima pagină şi exemplare masculine dintre cele mai reuşite, în locul domnişoarelor sexy de până acum.



Taboidul german, care ocupă primul loc în clasamentul celor mai vândute ziare din Europa, a lansat un concurs destinat bărbaţilor, care pot trimite fotografii pe adresa redacţiei, cei mai arătoşi urmând să apară pe prima pagină. "După nenumaratele fete frumoase de pe prima pagină, femeile vor avea, în sfârşit un Bild-boy", a anunţat cotidianul.

Astfel, câştigătorul fiecărei selecţii ar putea deveni, pentru o zi, cel mai dorit bărbat din Germania. Iar de-aici încolo, cum i-o fi norocul, ştiut fiind că apariţia la această rubrică a fost o bună ocazie de a se face remarcate pentru o seamă de tinere doritoare de faimă.

MUŞCHII ­ UN AVATAJ, NU O CONDIŢIE
Reprezentanţii Bild nu au precizat cu ce frecvenţă fetele Bild vor fi înlocuite de Bild-boy, dar au precizat că lansează această campanie pentru cititoarele care au nevoie să se destindă admirând un abdomen bine lucrat sau nişte bicepşi frumos evidenţiaţi. Cu toate acestea, nu musculatura va fi principala calitate pe care o urmăresc editorii Bild atunci când fac selecţia.

"Un corp plin de muşchi este desigur un avantaj, dar nu o condiţie esenţială. Diferenţa o va face farmecul bărbaţilor. Alegerea celor care vor apărea pe prima pagină va reveni doamnelor din redacţie." Premiul concursului este de 500 de euro, pentru fiecare dintre bărbaţii care vor apărea pe prima pagină a ziarului.

×
Subiecte în articol: magazin