x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Black Eyed Peas fac furori la NRJ

Black Eyed Peas fac furori la NRJ

de Raluca Grintescu    |    03 Feb 2006   •   00:00
Black Eyed Peas fac furori la NRJ
MUZICA
Robbie Williams si Madonna au plecat de la Cannes cu premii

Somptuosul Palat al Festivalurilor de la Cannes a fost pentru a saptea oara consecutiv gazda decernarii Premiilor Muzicale NRJ (Energie), un eveniment francofon. Ceremonia, prezentata de Anthony Kavahagh, a recompensat artisti nationali si internationali. Trofeul este cu atat mai important pentru artistii nominalizati, cu cat publicul a fost acela care a votat in exclusivitate. In acest an, peste un milion de fani si-au exprimat prin vot "pretendentii", doborand orice record inscris de pana acum. Alaturi de "maestrul de ceremonii" s-au aflat si artisti precum Robbie Williams, Mariah Carey, Ricky Martin, t.A.T.u., 50 cent, Coldplay, Craig David, Gerald de Palmas, Raphael, Laam, M Pokora, Emmanuel Moire si trupa Roi Soleil, care au intretinut atmosfera din sala. Starul starurilor franceze, Johnny Hallyday, a fost invitatul special al serii, cu un recital deosebit. Acesta a interpretat in premiera noua sa piesa "Et le temps passe".

PREMII. Dar haideti sa vedem care au fost artistii incoronati. Black Eyed Peas au fost revelatia anului, dar si a serii. BEP a fost desemnata "cea mai buna trupa internationala", plecand acasa si cu trofeul pentru "cel mai bun album". Robbie Williams a iesit "cel mai bun cantaret de talie internationala", iar britanicul James Blunt a fost "revelatia anului" cu piesa "You’re beautiful". Shakira a castigat trofeul pentru hitul "La tortura", iar Madonna a fost numita "cea mai buna cantareata". Din pacate, Madge n-a reusit sa ajunga in Franta ca sa-si ridice valorosul premiu.

Premiile Energie


Premiile Energie (NRJ Music Awards) poarta marca celui mai tare post de radio national francez, NRJ (Energie) care s-a gandit sa-si rasplateasca ascultatorii prin decernarea anuala a unor premii. Asa a luat nastere in 2000 un eveniment francofon dedicat muzicii, in parteneriat cu postul tv TF1. Credibilitatea si profesionalismul organizatorilor au facut din acest eveniment unul incontestabil, surclasand deja celebrul Festival "Victoires de la Musique". Printre artistii premiati de NRJ de-a lungul anilor se numara cantareti celebri precum Celine Dion, Mariah Carey, Whitney Houston (2000), Madonna, Anastacia (2001), Michael Jackson, Jennifer Lopez (2002), Shakira (2003), Justin Timberlake, Dido, Evanescence, Linkin Park (2004), U2, Usher, Avril Lavigne, Blue, Placebo (2005).

×