x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Botez in timp record

Botez in timp record

08 Iul 2011   •   10:49
Botez in timp record

Ce poti face atunci cand, desi ai organizat in amanunt botezul copilului tau, vine ploaia si... nu mai pleaca? Unde iti gazduiesti invitatii, care stiau ca vor petrece in aer liber? Ei bine, Andreea Runceanu de la Amadeus chiar s-a confruntat cu o astfel de problema, pe care a rezolvat-o... in cateva ore! Igor Alexandru, baiatul ei cel mic, a fost botezat la biserica “Teiul Doamnei Ghika', duminica, 3 iulie. In timpul slujbei de crestinare, baietelul a fost foarte cuminte si nu a plans decat cand a fost bagat in apa.

Petrecerea, organizata cu ceva timp inainte, a fost motiv de emotii pentru Andreea. Gandita initial ca un garden party, in curtea nasilor lui Igor, a fost imposibil de pus in practica din cauza ploii si a frigului. Asa ca Andreea si sotul ei au cautat, au dat telefoane peste telefoane si au gasit in final o alta locatie libera. “Am facut totul in doi, dar ne-au ajutat cu sfaturi si prietenii nostri, care ne sunt mereu alaturi. Ne-am miscat repede pentru ca facem o echipa buna, iar pana la urma petrecerea a iesit foarte bine. Dar recunosc ca nu a fost una dintre cele mai linistite dimineti ale noastre...', a recunoscut amuzata Andreea.

La botez au fost invitate familiile si prietenii lor cei mai apropiati, printre care si colegele Andreei din trupa Amadeus, Angi si Calin Geambasu, DJNato si Alexandru Ciucu- nasul baiatului mai mare al Andreei, Ianis. Singura absenta motivata a fost cea a cuplului format din Patricia, colega Andreei de trupa, si iubitul ei, Vlad Mirita, care erau plecati in vacanta in Norvegia. (foto: a1.ro)

×