x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brad Pitt: „Angie şi cu mine trebuie să ne gândim la căşătorie”.

Brad Pitt: „Angie şi cu mine trebuie să ne gândim la căşătorie”.

30 Mai 2011   •   10:14
Brad Pitt: „Angie şi cu mine trebuie să ne gândim la căşătorie”.


Daca ne g\ndim la zvonurile ap[rute de-a lungul anilor, Brad Pitt si Angelina Jolie ar fi trebuit sa fi fost casatoriti de cel putin cateva ori, si tot pe de-atatea ori divortati. Iata insa ca acum, Brad Pitt spune pentru prima data oficial ca el si Angelina Jolie se vad nevoiti sa ia din ce in ce mai des in calcul varianta casatoriei, deoarece sunt intrebati foarte des de cei sase copiii ai lor daca vor face acest pas. 'Copiii intreaba de casatorie. Incepe sa insemne din ce in ce mai mult pentru ei. Asa ca este un lucru pe care trebuie sa il luam in considerare', a declarat actorul in varsta de 47 de ani, citat de showbizspy.com.

Brad Pitt si Angelina Jolie formeaza un cuplu din 2005, dupa ce Brad s-a despartit de fosta sa sosie, Jennifer Aniston. Angelina a fost, la randul ei, casatorita de doua ori, cu actorii Johnny Lee Miller si Billy Bob Thornton.

In pofida faptului ca au o familie numeroasa, Brad insista asupra faptului ca au timp si pentru intimitatea cuplului, si nu ascund necesitatea acestui lucru de copiii lor. “Le spunem copiilor ca «Mama si tata se duc sa se sarute», iar ei sunt «Eww, scarbos!», dar ne impunem', a mai povestit cu umor actorul. In acelasi timp, atat Angie, cat si Brad incearca din rasputeri sa le ofere o viata cat mai normala copiilor lor, mai ales din cauza faptului ca ei sunt doi dintre cei mai cunoscuti actori din lume. “Angie si cu mine facem tot posibilul sa le oferim normalitate, sa recream momente care au fost speciale pentru noi in copilarie. Nu este neobisnuit pentru copii sa se bata cu vopsea. Avem lupte cu noroi. Este un haos de dimineata pana seara', a explicat actorul, adaugand ca acest lucru este destul de greu, insa, avand in vedere ca sunt permanent vanati de presa si copiii trebuie sa traiasca practic in spatele unor porti.

×
Subiecte în articol: casatorie angelina jolie brad pitt