x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brad Pitt si Angelina Jolie - „Marea despartire"?

Brad Pitt si Angelina Jolie - „Marea despartire"?

de Andy Stanescu    |    03 Aug 2007   •   00:00
Brad Pitt si Angelina Jolie  -  „Marea despartire"?

Daca ar fi sa dam crezare zvonurilor lansate de revista „In Style", Brad Pitt si Angelina Jolie, amorezii „la moda" in paginile publicatiilor de peste ocean (si nu numai), sunt pe punctul de a se desparti, dupa ce au fost fugariti de paparazzi timp de doi ani si jumatate.

Daca ar fi sa dam crezare zvonurilor lansate de revista „In Style", Brad Pitt si Angelina Jolie, amorezii „la moda" in paginile publicatiilor de peste ocean (si nu numai), sunt pe punctul de a se desparti, dupa ce au fost fugariti de paparazzi timp de doi ani si jumatate. Conform publicatiei citata de Mediafax, preferintele politice ale celor doi au sapat adanc la temelia relatiei (cum ar spune Dr. 9595). In urma unei dispute pe marginea razbelului dintre cei doi candidati ai democratilor, Barack Obama si John Edwards (ultimul cazandu-i cu tronc Angelinei), fiica cea apriga a lui Jon Voigt i-a facut un dus cu vin rosu partenerului. Toata tarasenia s-a petrecut intr-un restaurant din Franta, motiv pentru care Brad Pitt si-a luat jucariile si a plecat.

Â
ACORD. Un „prieten" (care evident a dorit sa isi pastreze anonimatul... ) s-ar fi confesat reporterilor, lasand sa se inteleaga ca despartirea celor doi ar fi iminenta. „Nu se mai fac fericiti unul pe celalalt. Au pastrat aparentele de dragul copiilor. Legatura lor romantica s-a destramat. Brad s-a saturat sa tot faca numai ce vrea Angelina. A fost absolut dezgustat de comportamentul ei. Angelina l-a injurat si si a terminat prin a-i arunca un pahar cu vin drept in fata", a declarat amicul, adaugand ca Brad si Angelina s-au pus de acord asupra custodiei copiilor. In aceasta privinta lucrurile sunt cat se poate de clare. Shiloh, Maddox, Pax si Zahara vor ramane cu mamica lor. Totusi, cum cele doua staruri din cetatea filmului au mai fost „divortate" de ziarele de scandal de peste ocean in cateva randuri, este foarte posibil ca in zilele urmatoare Brad si Angelina sa apara din nou brat la brat in fata fotografilor iubitori de frumos, anuntand, asa cum ne-au obisnuit in ultima vreme, ca doresc sa mai infieze un copil. Publicitate sa fie...

×
Subiecte în articol: magazin brad angelina