x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britney Spears cântă gospel pentru Mel Gibson

Britney Spears cântă gospel pentru Mel Gibson

de Raluca Grintescu    |    28 Mar 2008   •   00:00

Mel Gibson a convins-o pe Britney Spears să susţină un miniconcert de muzică gospel, într-o biserică din California.

 

Mel Gibson a convins-o pe Britney Spears să susţină un miniconcert de muzică gospel, într-o biserică din California.

Se pare că Britney pregăteşte mai multe piese gospel pe care le va interpreta acompaniată de un cor, în cadrul unui spectacol programat pentru luna aprilie. Cele două staruri se cunosc de peste doi ani, având proprietăţi învecinate în Malibu. În ceea ce priveşte biserica lui Mel Gibson – aceasta nu este recunoscută de Vatican, deşi urmează un stil vechi al catolicismului – cu slujbe zilnice în limba latină.

 

“Dădaca” face campanie electorală

Sfânta zi de Sabbat nu a împiedicat-o pe Fran Drescher, cunoscută ca “Dădaca”, să o susţină pe Hillary Clinton în Campania prezidenţială, chiar şi la sinagogă. Actriţa devenită activistă a fost văzută la sinagogă luna aceasta, purtând insigne electorale pe care scria “Votează pentru Hillary” în ebraică. Fran se gândeşte serios să candideze şi ea la un moment dat la un post în Congresul american, după ce mai mulţi politicieni au încercat să o convingă că “Şi Congresul are nevoie de o Dădacă”.

“E ceva ce-mi doresc să fac, dar mi-e teamă că sunt mai bună ca activistă decât în treburile administrative”, spune Drescher.

 

Jamie Lee Curtis a pozat topless

Deşi va împlini anul acesta, în noiembrie, 50 de ani, actriţa Jamie Lee Curtis vrea să demonstreze că nu doar tinerele pot poza în ipostaze sexy. Ea va apărea topless în paginile revistei americane AARP. Astfel, Jamie vrea să le convingă pe femeile de orice vârstă că pot fi frumoase cu adevărat dacă au grijă de corpul lor şi aleg să îmbătrânească natural. Vedeta este recunoscută pentru promovarea stilului natural, în 2002, ea pozând pentru revista More fără machiaj şi acoperită de lenjerie intimă sport. Jamie a renunţat la orice mâncare cu multe grăsimi.

 

Angela Bassett are stea pe Walk of Fame

Actriţa americana Angela Bassett, nominalizată la Premiile Oscar pentru rolul din “What’s Love Got to Do with It”, a primit steaua cu numărul 2.358 pe Walk of Fame din Los Angeles.

La ceremonie au asistat soţul actriţei, actorul Courtney B. Vance, fiii ei gemeni şi alte staruri: Forest Whitaker, Laurence Fishburne şi Rick Fox. Acesta din urmă apare alături de Bassett în cel mai recent film al ei, “Meet The Browns”.

×
Subiecte în articol: star news