x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britney Spears despre criza din viata ei: "Ce dracului era in mintea mea?" (video)

Britney Spears despre criza din viata ei: "Ce dracului era in mintea mea?" (video)

10 Oct 2008   •   00:00

Intr-un documentar care incearca sa-i favorizeze reintoarcerea in show-biz, Britney Spears vorbeste, pentru prima data, despre perioada tulbure, intens mediatizata, prin care a trecut, descriind comportamentul sau ca fiind o expresie a luptei cu singuratatea.



Intr-un documentar care incearca sa-i favorizeze reintoarcerea in show-biz, Britney Spears vorbeste, pentru prima data, despre perioada tulbure, intens mediatizata, prin care a trecut, descriind comportamentul sau ca fiind o expresie a luptei cu singuratatea.

"Acum, cand vad ceea ce eram, ma intreb... Sunt o persoana inteligenta, ce dracului era in mintea mea?", declara Britney intr-un interviu ce va fi difuzat de MTV pe 30 noiembrie, chiar cu doua zile inainte de premiera noului sau album.

"Am trecut prin multe in acesti ultimi doi-trei ani, multa lume nu intelege cum e sa te simti singura, cand ti-e teama sa deschizi mai mult poarta de comunicare catre ceilalti, intelegeti ce spun?"

"Esti retinut, rezervat, in a comunica cu ceilalti, e modul tau de a te proteja, te gasesti intr-o situatie dificila cu care trebuie sa te confrunti, o confruntare, zi de zi.

In cele 90 de minute ale interviului, Britney: For the record, vedeta isi povesteste viata din ultimi ani, si are multe de povestit....

Mariajul de trei ani al lui Britney cu Kevin Federline s- sfarsit intr-un divort in urma caruia Britney a pierdut custodia celor doi copii ai cuplului, Sean Preston, de trei, si Jayden James, de doi ani, in favoarea lui Federline.  

Din februarie anul trecut, Britney, a inceput sa aiba un comportament ciudat: si-a ras parul, si-a facut doua noi tatuaje si era omniprezenta pe scena cluburilor din LA. La scurt timp dupa ce a iesit dintru centru de reabilitare pentru alcoolici, a fost surprinsa de camerele video atacand cu o umbrela in mana masina unui paparazzi.

In ianuarie acest an a fost internata intr-un centru de boli nervoase dupa ce si-a tinut ostatic fiul in ca sa sa din LA refuzand sa-l inapoieze tutorelui legal, Federline.

Trecand si de performanta memorabila, in sens negativ, a premiilor MTV din acest an, Britney Spears considera ca marturisirile sale vor ajuta lucrurile sa intre in normal si in ce le din urma sa fie inteleasa.

Noul sau album Circus va fi lansat pe 2 decembrie. zi in care implineste 27 de ani.
www.telegraph.co.uk

×
Subiecte în articol: magazin britney