x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britney Spears nu a obţinut dreptul de a-şi vizita copiii

Britney Spears nu a obţinut dreptul de a-şi vizita copiii

de Nicoleta Craciun    |    15 Ian 2008   •   00:00
Britney Spears nu a obţinut dreptul de a-şi vizita copiii
Sursa foto: Getty Iamges North America/

Un judecator din Los Angeles a refuzat, luni, să-i redea lui Britney Spears dreptul de a-şi vizita copiii pe care îi are cu Kevin Federline, o nouă decizie în procesul de stabilire a tutelei urmând a fi luată la jumatatea lunii februarie

Un judecator din Los Angeles a refuzat, luni, să-i redea lui Britney Spears dreptul de a-şi vizita copiii pe care îi are cu Kevin Federline, o nouă decizie în procesul de stabilire a tutelei urmând a fi luată la jumatatea lunii februarie, informeaza Reuters.

Judecatorul Scott Gordon, care se ocupă de procesul de stabilire a custodiei copiilor, i-a interzis lui Spears să se apropie de cei doi fii ai săi, a caror tutela este deţinută de fostul soţ, Kevin Federline, până la următoarea audiere, care va avea loc pe 19 februarie.

Pe 4 ianuarie, lui Spears, în vârstă de 26 de ani, i s-a retras dreptul de a-şi vizita copiii, Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden, în vârstă de un an, decizia care ar fi putut fi modificată luni.

Gordon a emis această decizie dupa ce, cu câteva zile înainte, Spears a fost transportată la spital cu o ambulanţă, pentru o evaluare psihiatrică, la câteva ore dupa ce poliţia a fost chemată la locuinţa cântăreţei pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legată de custodia copiilor.

Luni, cântăreaţa a sosit la tribunal, unde era aşteptată de o armată de paparazzi, însă, în loc să intre ăn cladire, s-a urcat din nou în maşină şi a plecat. “Dă-te la o parte, mi-e frică. Opreşte-te. Opreşte-te. Vreau să mă urc înapoi în maşină”, a ţipat Spears la fotografi, potrivit site-ului specializat în ştiri mondene tmz.com.

Avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan, a declarat că Spears nu era obligată să participe la audiere, că judecatorul nu a fost influenţat de absentţa ei şi că decizia a fost luată după ce s-au ascultat declaraţiile a cinci martori.

Fosta “Lolita” a muzicii pop a pierdut custodia copiilor săi în octombrie, în favoarea fostului soţ, Kevin Federline, la puţin timp după ce a fost pronunţat divorţul, decizie luată de judecător în urma evaluarii comportamentului său haotic: consum de droguri, petreceri, accidente rutiere etc.

Spears a devenit un fenomen al pop-ului în urma cu nouă ani, iar în octombrie 2007 a revenit cu un nou single, “Gimme More”, şi un nou album, “Blackout”, primul din ultimii trei ani, care a stat pentru scurt timp pe poziţia a doua a topurilor muzicale americane, după care a “cazut în dizgraţie”.

×
Subiecte în articol: magazin spears