x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britney Spears - Ooops

Britney Spears - Ooops

de Raluca Grintescu    |    19 Ian 2007   •   00:00
Britney Spears  -  Ooops

Un nou copil, un nou album, un nou iubit
Din sumar:
Rauta)cizme - Bai si Fai de multime! / Star news / Vedete - Teste cu Ionut / VIP - Mamica Lavinia / Magazin - Asii show bizz-ului / Film - Mayasi, cowboy si...gladiatori / Carte - Un debut de nota 10 / Muzica - Balada spaniola / Muzica - Judas Priess / PSI - Filozofie vs burta / Basmaua si madularul / Auto Gadget - QuickCam UltraVision / Stiinta Mistere - Noile 7 Minuni / Sport - Patinaj artistic CE 2007 / Documentar - Secrete / Seriale & Telenovele - Dragoste mare / Horoscop /


Planurimarete

Britney Spears pregateste un album convingator, are un nou iubit si vrea sa adopte un copil indian

Dupa un divort prevazut sau nu de gurile rele si dupa nelipsitele aparitii scandaloase in cercurile mondene, Britney Spears este hotarata sa-si indrepte imaginea sifonata si sa arate tuturor ca se poate si altfel. Se pare ca viata de noapte a cam tulburat-o, intrucat Britney s-a mai cumintit si s-a apucat sa lucreze la un album-surpriza, "un material mai bun ca niciodata", care va fi gata pana la sfarsitul acestui an, asa cum a marturisit recent cantareata. "Ultimii doi ani au fost o proba revelatoare pentru ceea ce simt si cum sunt eu. Am stat si m-am gandit care este telul meu si cum as vrea sa ajung acolo unde mi-am propus, fara restrictii sau obligatii. Sunt mult mai matura acum si ma simt libera", sustine Britney, care spera sa-si apropie din nou fanii.

DIN NOU MAMICA. Noul material discografic, care va fi produs de Jonathan "J.R." Rotem, este o continuare a albumului "In the Zone" din 2003, disc care s-a vandut in trei milioane de exemplare doar in SUA. Britney nu se opreste aici. Dupa ce a pus punct prieteniei cu Paris Hilton - cele doua fiind declarate pentru al treilea an consecutiv "cele mai prost imbracate vedete de la Hollywood" - , cantareata a hotarat sa devina mamica pentru a treia oara. Printesa pop vrea sa-si urmeze mentorul, pe Madonna, si sa adopte un copil ramas orfan in urma tsunami-ului care a devastat Oceanul Indian in 2004. Micutul, pe nume Wang, are 4 anisori si locuieste in Bali.

Noul iubit, sosia lui Kevin

Britney Spears a fost vazuta recent in compania unui actor,fotomodelul Isaac Cohen (25 de ani), pe un iaht, in Marina del Rey (California). Noul iubit al printesei pop pare sa fi adoptat vestimentatia de gansta-rap a fostului ei sot, Kevin Federline: blugi largi, bling-bling-uri si bandana. PR-ul lui Cohen a marturisit ca exista totusi diferente intre Cohen si Kevin. "Cohen are o inima mare, provine dintr-o familie buna, este un adevarat gentleman si nu cauta sa-si cladeasca imaginea pe spinarea lui Britney". Se pare ca noua "achizitie" a cantaretei este recenta, de aproape o luna.

"Stiu ca am fost pe departe de a fi perfecta, insa marturisesc ca mi-a ajuns. Ziarele si revistele de scandal au exagerat fiecare miscare pe care am facut-o"

×
Subiecte în articol: britney britney spears