x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britney Spears va mai rămâne internată într-o secţie de psihiatrie cel puţin două săptămâni

Britney Spears va mai rămâne internată într-o secţie de psihiatrie cel puţin două săptămâni

de Jurnalul National    |    04 Feb 2008   •   00:00


Britney Spears, spitalizată de pe 31 ianuarie la cererea psihiatrului său şi pusă sub curatela tatălui ei şi a unui avocat, va mai rămâne internată în spital încă cel puţin două săptămâni, potrivit presei americane, citată de AFP.


Britney Spears, spitalizată de pe 31 ianuarie la cererea psihiatrului său şi pusă sub curatela tatălui ei şi a unui avocat, va mai rămâne internată în spital încă cel puţin două săptămâni, potrivit presei americane, citată de AFP. Potrivit publicaţiei americane People, care citează o sursă anonimă, "spitalizarea lui Britney Spears a fost prelungită cu 14 zile". "Este o situaţie teribilă", a spus "o sursă apropiată familiei", potrivit aceleiaşi publicaţii. "Britney este internată într-o cameră antifonată. Familia sa este foarte îngrijorată pentru ea", a adăugat aceeaşi sursă.

 

La sfârşitul săptămânii trecute, un judecător din Los Angeles a pus-o pe Britney Spears sub curatela tatălui său, Jamie Spears, care a devenit şi administratorul averii cântăreţei. Decizia judecătorească îi dă lui Jamie Spears autoritate aproape totală pentru a se ocupa cum crede de cuviinţă de fiica sa, în vârstă de 26 de ani, şi pentru a-i administra averea. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur.
De la separarea de soţul său, Kevin Federline, la sfârşitul anului 2006, Britney Spears a fost implicată într-o serie lungă de scandaluri artistice, judiciare şi personale. Cântăreaţa şi Federline sunt angajaţi într-o lungă bătălie judiciară pentru custodia copiilor lor, Sean Preston, în vârstă de 2 ani, şi Jayden James, în vârstă de 1 an.
La începutul lunii ianuarie, Spears a fost transportată la spital cu o ambulanţă, pentru o evaluare psihiatrică, la câteva ore după ce poliţia a fost chemată la locuinţa cântăreţei pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legată de custodia copiilor. Spears a fost externată după o zi şi jumătate, iar detaliile în legătură cu tratamentul său nu au fost făcute publice. În urma acestui incident, custodia copiilor a fost încredinţată fostului său soţ. Cântăreaţa a pierdut şi dreptul de a-şi vizita copiii.

×
Subiecte în articol: magazin spears britney britney spears