x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cafeluta multimedia

Cafeluta multimedia

23 Iun 2006   •   00:00
Cafeluta multimedia
GADGET
Mobilier cu acces la internet O masuta de cafea are intotdeauna cam aceeasi soarta, sta cuminte intr-un colt, este tatuata cu urmele de cesti si in timp ajunge inevitabil lemn de gratar.

Dar nu toate masutele de cafea sunt asa de ghinioniste, posesorii unei astfel de masute vor avea parte de o masina multimedia pe deplin dezvoltata capabila sa stocheze si sa expuna toate tipurile de aplicatii multimedia incluzand televiziunea digitala (atat in direct, cat si inregistrata), muzica, fotografii, videoclipuri, filme cat si functiile standard ale unui calculator obisnuit, cum ar fi accesul la e-mail si navigarea pe internet.

Este diponibila in 4 modele: "Browser", "Power", "Gamer" si "Media Center Edition" care inglobeaza un ecran TFT de 19 inch si difuzoare stereo incorporate. De la modelul "Power" in sus masuta are in dotare DVD-ROM, Wi-Fi, cititor de carduri, 5 porturi USB 2.0, porturi audio si pentru joystick, ajungand ca la versiunea de top sa fie dotata cu Tuner TV, Bluetooth, Telecomanda multimedia si porturi video.

OPTIUNI. Desi este conceputa pentru a inlocui calculatorul din receptia firmelor, masuta poate fi parte a unei sali de clasa, unde elevii sau studentii se pot bucura de lectii multimedia, dar poate fi instalata si in sufrageria moderna a celor cu dare de mana. O puteti gasi pe site-ul www.designconcept.co.uk la preturi situate intre 4.251 si 7.421 de euro.

Date tehnice

  • Procesor: Intel® Core™ Duo T2600 processor 2.16 GHz
  • Display: 19" TFT
  • Placa Video: GeForce FX6800 Ultra 256MB
  • Memorie RAM: 4 GB PC4200 DDR2
  • HDD: 500 GB 7200 RPM SATA
  • Unitate optica: DVD Multidrive
  • Placa de retea: Gigabit Ethernet 10/100/1000, Wireless 802.11 b/g
  • Iesiri: Audio, SVHS, DVI, SVGA
  • Sistem de operare: Microsoft Windows XP MCE 2005
  • TV Tuner Digital, Mouse+Tastatura Bluetooth Wireless, Telecomanda Multimedia, Cititor Carduri, 2 Porturi Playstation, 5 x USB 2.0

    MSI P610 Multimedia Player

    P610 este un player multimedia portabil creat de cei de la MSI pentru a concura deja celebrului i-Pod Nano. Suporta formate audio precum MP3, WMA si WMA cu DRM audio, video in format Motion-Jpeg, se pot vizualiza poze si texte (tip TXT), asculta radio, inregistra voce si chiar se pot stoca diferite date, iar sunetul redat este imbunatatit prin intermediul functiei SRS WOW 3D. Dispune de un ecran color de 1.8 inch, USB 2.0 si are doar 45 g, inclusiv bateria Li-Ion, ce ofera un timp de functionare de 14 ore si se poate incarca cu ajutorul cablului pe USB cat si cu incarcatorul sau. Memoria P610 este de tip Nand Flash si cu capacitati de 512MB, 1Gb si 2GB.

    Info

    TELEFON WIRELESS VOIP WLAN 800I. Da, este inca un telefon VoIP pentru popularul Skype si nu numai, functionand atat cu MSN Talk, cat si cu MSN Messenger si a fost lansat la Targul de Tehnologie Computex din Taiwan de BCM. Telefonul nu necesita existenta unui calculator, ci doar a unui punct de acces la internet cu standardul 802.11 b/g. Dispunde de un ecran cu 65.000 de culori de 240x320 pixeli, miniUSB, memorie flash de 32 sau 64 MB si este un media player ce suporta redarea MP3-urilor, vizualizarea pozelor si a imaginilor transmise prin intermediul MSN Messenger cu o camera web. Are si suport pentru criptarea WEP si WPA, dar si pentru IP-uri statice sau DHCP. Va fi disponibil din iulie.

    DIFUZOR SPECKTONE™ RETRO PENTRU IPOD. SpeckTone™ Retro este primul difuzor in stilul anilor ’50 ce satisface chiar si cele mai mofturoase dorinte ale unui pasionat de gadget-uri. Nu seamana cu nimic din ce am vazut pana acum pentru iPod. Stilul elegant al anilor 1950 beneficiaza de o expunere de efect, alaturi de aspectul modern al iPod-ului. Difuzorul este construit in intregime din lemn si are un finisaj de exceptie din lemn lacuit. SpeckTone™ Retro este compus dintr-un subwoofer de 4 inch si alte 3 boxe ce ofera o putere de 28 W si un sunet clar si extraordinar de puternic. Este disponibil in 3 variante de culoare: verde-maro, negru complet sau alb-argintiu la pretul de 149,95 $ pe site-ul www.speckproducts.com.
  • ×
    Subiecte în articol: multimedia