x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Călăi în libertate

Călăi în libertate

08 Apr 2008   •   00:00

România 2008. Cabana Brădet. Un film postat pe site-ul Antena 1 dezvăluie o latură macabră a umanităţii. Un ritual satanic în care au fost toturaţi cîini, s-au folosit droguri ţi arme de foc. VIDEO



Poliţia Municipiului Petroşani a început o anchetă după ce într-o cabană abandonată de la marginea oraşului au fost descoperiţi şase cîini morţi, lîngă care erau cîteva cartuşe de la un pistol cu gaze, precum şi mai multe seringi de unică folosinţă. Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la existenţa unor posibile însemne sataniste într-o locaţie a fostului centru de agrement "Brădet", situat în masivul Parîng.

Comisarul Ştefan Ciucă, adjunct al Poliţiei Petroşani, a declarat că echipa de investigaţii a descoperit în cabana abandonată cadavrele a şase pui de cîine, căţeluşii fiind găsiţi în acelaşi loc, lîngă o saltea arsă. Tot lîngă animalele respective au fost descoperite şi mai multe cioburi provenite de la ferestrele clădirii, patru tuburi ce provin de la cartuşe cu gaz şi mai multe seringi de 0,5 ml.

Viorica Karpineţ, preşedintele unei asociaţii de protecţie a animalelor din Petroşani, a preczat că fundaţia pe care o conduce va cere efectuarea unor analize de laborator cu privire la împrejurările în care au murit cei şase căţeluşi. "Aceşti căţei au murit în chinuri groaznice. Nu ştiu ce s-a întîmplat aici, dar ei au boturile arse, ochii scoşi şi nu pot decît să cred că au fost adunaţi de vreo sectă de pe străzile din oraş, că sunt destui care circulă liberi prin Petroşani".

Comisarul Ştefan Ciucă a menţionat însă că echipa de anchetatori nu a descoperit urme de sînge sau eventuale însemne sataniste în cabana abandonată de la marginea municipiului Petroşani. Cu toate acestea, pe un perete de pe clădirea cabanei, jurnaliştii au descoperit o cruce neagră, desenată Invers, cu capul în jos, şi înscrisurile "Pentru cei care au uitat ce înseamnă".• Mediafax




×
Subiecte în articol: magazin