x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cămp de flori luminoase

Cămp de flori luminoase

de Roxana Ioana Ancuta    |    08 Dec 2007   •   00:00
Cămp de flori luminoase
Sursa foto: FRED DUFOUR/

Un artist plantează flori luminoase, cu ocazia celei de-a noua ediţii a festivalului Luminii, organizat la Lyon (Franţa). Patru milioane de oameni sunt aşteptaţi să ia parte la această tradiţie religioasă (veche de 150 de ani) dedicată Fecioarei Maria.

Hilary Swank - Interviu cu un alt vampir

Hilary Swank (distinsă cu două premii Oscar) a obţinut rolul principal in filmul "Fangland", adaptat după romanul lui John Marks, care va fi coprodus de Das Films şi Blumhouse Prods. Actriţa va interpreta o producătoare de televiziune care vine in Romănia pentru un interviu cu un celebru traficant de arme, care se dovedeşte un Dracula al timpurilor moderne. Das Films produce, de asemenea, o adaptare pentru marele ecran a romanului lui Paulo Coelho, "Veronika se hotărăşte să moară", in timp ce Blumhouse se ocupă de postproducţia lungmetrajului "The Accidental Husband", cu Uma Thurman şi

Isabella Rossellini.

Despre Putin - Predicţiile unui astrolog rus

Dacă lucrurile nu sunt clare incă in privinţa viitorului succesor al preşedintelui rus, Vladimir Putin, cel mai cunoscut astrolog rus, Pavel Globa, afirmă că răspunsul este deja scris in stele. Cu privirea aţintită in ecranul unui laptop, el prezice că Vladimir Putin va alege intre prim-vicepremierul Dmitri Medvedev şi premierul Viktor Zubkov pentru a-i lua locul la Kremlin. Globa se laudă că 85% din prezicerile sale se adeveresc şi afirmă că a prevăzut destrămarea URSS, catastrofa nucleară de la Cernobil şi atentatele de la 11 septembrie 2001 de la New York şi Washington.

Multimiliardari - Nuntă in sănul Google

Cofondatorul Google, multimiliardarul Larry Page (34 de ani) se căsătoreşte astăzi, pe o mică insulă din Caraibe. Printre cei circa 600 de invitaţi sunt aşteptaţi Bono, numeroşi miliardari, precum şi Hillary şi Bill Clinton. Necker Island, care se inchiriază in principiu pentru 46.000 de dolari pe zi, nu poate să adăpostească decăt căteva zeci de persoane, astfel că restul invitaţilor vor fi cazaţi pe insula vecină Virgin Gorda, in complexul turistic Little Dix Bay. La nivelul actual al acţiunilor Google, care costă aproape 700 de dolari fiecare, Larry Page, care deţine 32 de milioane de acţiuni, circa 10% din capital, posedă o avere de peste 22 de miliarde de dolari.

Schiţă de Rubens - Preţ "rotund": 5 milioane de euro

O schiţă a lui Rubens a fost adjudecată joi la Londra pentru 3,8 milioane de lire sterline (5,3 milioane de euro, 7,7 milioane de dolari) in cadrul unei licitaţii organizate de casa Christie’s, un preţ record pentru acest gen de operă a pictorului flamand din secolul al XVII-lea. Schiţa, "Două studii ale unui tănăr", care reprezintă capul unui necunoscut, din faţă şi din profil, a fost realizată intre 1615 şi 1617.

×
Subiecte în articol: magazin