x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Campionatul Italian al jocului “De-a v-aţi ascunselea” a readus la viaţă un oraş fantomă

Campionatul Italian al jocului “De-a v-aţi ascunselea” a readus la viaţă un oraş fantomă

08 Sep 2016   •   20:45
Campionatul Italian al jocului “De-a v-aţi ascunselea” a readus la viaţă un oraş fantomă

Campionatul "de-ascunselea" aduce sute de participanţi într-un orăşel fantomă din Italia. Până anul trecut această competiţie a fost strict italiană însă din 2016 a devenit una internaţională astfel că la această ediţie au participat şi concurenţi din Elveţia, SUA sau Belgia.

Concursul dedicat adulţilor, se desfăşoară în orăşelul fantomă Consonno. El a fost construit în 1968 de către Contele Mario Bagno, un dezvoltator imobiliar, care a vrut să creeze versiunea italiană a Las Vegas-ului. Cu promisiuni false a reuşit să convingă localnicii să demoleze clădirile antice şi timp de 8 ani, oraşul a devenit o destinaţie a petrecerilor. În 1970 o alunecare de teren as lovit oraşul şi i-a determinat şi pe ultimii locuitori să abandoneze de tot localitatea.

Regulile jocului sunt simple, dar stricte, scrie sputniknews.com. Fiecare joc este condus de către doi arbitri şi un coordonator, care este câştigătorul ediţiei precedente. Echipele sunt formate în patru grupuri, iar o persoană din fiecare grup se va ascunde, în timp ce o echipă de căutare va număra 60 de secunde. Cei care s-au ascuns vor avea la dispoziţie 10 minute pentru a ieşi din ascunzători şi să ajungă la o destinaţie de pe câmpul de joacă, stabilită de organizatori, înainte să fie găsiţi. Competiţia poate dura şi două zile până când va fi declarat un căştigător.

Sursa: sputniknews.com

×
Subiecte în articol: italia joc pentru adulti