x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Când zăpada dezgheaţă poftă de escapade extraconjugale

Când zăpada dezgheaţă poftă de escapade extraconjugale

de Irina Cristea    |    07 Ian 2010   •   00:00

Afară ninge cu nemiluita. Traficul e paralizat. Eşti blocat în casă. Opţiunile de peterece a timpului sunt limitate - cât mai poţi mânca, bea şi privi la televizor în ianuarie, când Sărbătorile tocmai s-au încheiat? Orele trec greu. Prilejul se arată numai bun pentru a investiga online posibilitatea unei aventuri extraconjugale.

şa au gândit mulţi dintre britanicii care, în ultimele zile, s-au trezit "arestaţi la domiciliu" din pricina ninsorilor abundente. Spre satisfacţia celor de la IllicitEncounters.com, un site care îşi propune să creeze "un mediu sigur şi liber de prejudecăţi, în care femeile căsătorite şi bărbaţii căsătoriţi se pot întâlni între ei". Reprezentanţii site-ului spus că au contabilizat un număr neaşteptat de mare de vizitatori şi de cereri de înregistrare în cursul zilei de miercuri, când mai multe zone din Regatul Unit au fost afectate de căderi masive de zăpadă. A fost nevoie de angajarea de personal suplimentar pentru a face faţă nevoilor tehnice cauzate de afluxul de vizitatori.

Pe site s-au înregistrat 2.567 de noi membri în ultimele şase zile, determinându-i pe specialiştii în domeniu să afirme că ianuarie va fi "cea mai aglomerată" lună a anului din acest punct de vedere.
Pagina electronică are înregistraţi deja peste 350.000 de britanici.


×