x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carla Bruni-Sarkozy, întrecută de o englezoaică în topul Tatler

Carla Bruni-Sarkozy, întrecută de o englezoaică în topul Tatler

de Mihaela Matachita    |    01 Feb 2010   •   00:00

Soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy a fost devansată, în clasamentul "celor mai bine îmbrăcate femei", de către Samantha Cameron, soţia lui David Cameron, pe care sondajele îl dau drept viitorul prim-ministru britanic, a relatat AFP, citând revista mondenă Tatler.

Despre Prima Doamnă a Franţei, Tatler, "biblia" modei din Marea Britanie, scrie în ediţia care va apărea joi că "este alfa şi omega feminităţii, iar aceasta se vede în maniera sa de a se îmbrăca". În textul care însoţeşte topul 2010, revista afirmă că vizita Carlei Bruni-Sarkozy şi a lui Nicolas Sarkozy la Londra, în 2008, a provocat "o frenezie internaţională în privinţa mantourilor de primăvară rafinate". Micuţa pălărie gri pe care a purtat-o Carla atunci i-a adus Primei Doamne a Franţei un mare succes: a devansat-o pe Regina Marii Britanii în topul "Celebrity Hat Wearers".

Însă, în ciuda atâtor cuvinte de laudă, revista Tatler o situează pe Carla abia pe locul şase în clasament, imediat după Samantha Cameron, care "va reînălţa nivelul modei din Downing Street", după alegerile din iunie. Soţia conservatorului David Cameron găseşte "întotdeauna tonul bun", prin "stilul său englezesc obţinut graţie unui mariaj perfect între hainele de firmă şi prêt-à-porter-ul pentru marele public".

Clasamentul Tatler începe cu britanica Caroline Sieber, ambasadoarea casei Chanel la Londres, urmată pe locul doi de top modelul rus Natalia Vodianova, apoi de Georgia May Jagger, fiica marelui cântăreţ Mick Jagger, Daphne Guinness, moştenitoarea dinastiei irlandeze Guinness, situându-se pe locul patru.

×
Subiecte în articol: lumea