x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cătălin Munteanu părăseşte Dinamo

Cătălin Munteanu părăseşte Dinamo

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Iun 2008   •   00:00
Cătălin Munteanu părăseşte Dinamo

11:45 • Trecerea mijlocaşului Cătălin Munteanu la Kaiserslautern, anunţată ca sigură, nu s-a mai produs. Fostul internaţional a preferat un angajament tot în România, el semnînd cu nou-promovata FC Braşov.

Trecerea mijlocaşului Cătălin Munteanu la Kaiserslautern, anunţată ca sigură, nu s-a mai produs. Fostul internaţional a preferat un angajament tot în România, el semnînd cu nou-promovata FC Braşov.

ÎNTĂRIRI. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, FC Braşov ,a reuşit, joi, să obţină semnatura mijlocaşului Cătălin Munteanu, care a evoluat in ultimele trei sezoane la Dinamo, informează site-ul oficial al ardelenilor. "Cătălin Munteanu este jucătorul lui FC Braşov pentru următorii doi ani. Este un fotbalist cu experienţă, care a jucat mulţi ani în străinătate. Cătălin va fi prezent astăzi la reunirea lotului", a declarat presedintele executive al lui FC Brasov, Dinu Gheorghe. Cătălin Munteanu, care a fost în atenţia clubului german de liga a II-a FC Kaiserslautern, a mai evoluat în carieră la Steaua, Salamanca, Espanyol Barcelona, Albacete, Real Murcia şi Dinamo.

 

×
Subiecte în articol: magazin catalin