x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cavou de referendum

Cavou de referendum

de Andy Stanescu    |    15 Iun 2007   •   00:00

Ajunsa la venerabila varsta de 103 ani, Maria Rusu din comuna Dulcesti (Roman), a primit cadou din partea primarelui localitatii un...cavou.

Ajunsa la venerabila varsta de 103 ani, Maria Rusu din comuna Dulcesti (Roman), a primit cadou din partea primarelui localitatii un...cavou. Accesul de generozitate al alesului s-a datorat faptului ca decana de varsta a Dulcestiului s-a prezentat in fata urnelor pe data de 19 mai a.c. Drept rasplata, primarul Constantin Foltea (impreuna cu alti reprezentanti ai PD), i-a oferit Mariei o cupa, o diploma de excelenta „pentru civism deosebit", o cutie cu bomboane si, bineinteles, cavoul, pe a carui piatra de temelie va fi inscriptionat mesajul de iubire si amintire vesnica „Partidul Democrat si Primaria Dulcesti".

„Daca vom constata ca doamna Rusu este cel mai varstnic votant al Romaniei care a participat la referendum, ii voi propune domnului presedinte Traian Basescu sa o felicite si el, intr-un cadru festiv", a declarat deputatul Marius Rogin, relateaza Rompres. Nu ne ramane decat sa ii uram sanatate si viata lunga Mariei Rusu, si sa speram ca „darul" se va dovedi nefolositor, lunga vreme de acum inainte.

×
Subiecte în articol: magazin