x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cazuti in dizgratie

Cazuti in dizgratie

de Raluca Grintescu    |    05 Mai 2006   •   00:00
Cazuti in dizgratie
MAGAZIN
Caracterul a dat de gol pana si pe cei mai faimosi actori

A fi o celebritate nu inseamna totdeauna stralucire. Viciile, pornografia, drogurile, comportamentul indecent au dat o nota negativa multor vedete hollywoodiene. Chiar si cei mai splendizi actori au si ei defectele lor.

STIMULENT. Hugh Grant se afla in topul listei. Pana de curand, Grant era unul din cei mai ravniti actori burlaci din Marea Britanie, dar a dat cu bata-n balta, insusindu-si rapid numele de "taticul scandalurilor". In 1995, Grant a facut o plimbare printr-un cartier din Los Angeles in cautare de placeri. Astfel, Hugh a fost arestat dupa ce a fost prins in timp ce platea "serviciile" unei prostituate. Dependent de droguri, Pete Doherty a fost cunoscut odata ca un foarte talentat cantaret. Apoi totul s-a dus de rapa, heroina incurcandu-i treburile. Doherty a inceput sa-si fure colegii, a stat din clinica in clinica la dezintoxicare, s-a indragostit de Kate Moss, a stat si "la racoare" o vreme.

COTITURA. O toaleta de barbati ar putea fi un loc mai putin obisnuit pentru a intoarce o foaie in paginile carierei. George Michael a devenit mai interesant pentru public dupa ce a fost arestat (in 1998) din cauza comportamentului indecent intr-un wc public. Michael si-a concretizat notorietatea, imprietenindu-se cu Michael Parkinson. Mai mult, a facut un videoclip in care aparea imbracat in uniforma de politist, cantand despre "servirea comunitatii" si dansand in toaleta.

ROBERT DOWNEY JR. A fost dintotdeauna pe lista barbatilor rebeli ai Hollwoodului. A fost arestat de foarte multe ori, ca era vorba de arme, droguri, bautura, incalcand regulile de eliberare conditionata sau ca a incalcat o proprietate pe care a confundat-o cu a sa. Downey s-a priceput de minune sa-si saboteze cariera, reusind sa fie dat afara de la filmarile serialului "Ally McBeal" dupa ce o pofta de "prafuri albe" l-a dus din nou la racoare. Asa cum si el a remarcat, "intotdeauna m-am simtit un strain in aceasta industrie. Probabil din cauza nebuniei mele".

CASETA BUCLUCASA

Paris Hilton a devenit un fenomen international, dupa ce o caseta video, care prezenta o partida de sex a protagonistei cu iubitul acesteia, a circulat pe internet. Astfel, un subiect-tabu a devenit dintr-o data discutia universului, umilind familia "hoteliera" intr-un mare fel. Iar partenerul ei din film, Rick Solomon, s-a trezit milionar peste noapte din vanzarile casetei. Nice work!
×