x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ce cadouri inedite primesc vedetele noastre la concerte?

Ce cadouri inedite primesc vedetele noastre la concerte?

de Cosmina Stoicescu    |    13 Aug 2012   •   12:43
Ce cadouri inedite primesc vedetele noastre la concerte?

In plin sezon estival, toti artistii care se respecta sunt 'in turneu'.

Anna Lesko a concertat prin toata tara in ultima perioada si dovada sunt fotografiile postate chiar de ea pe site-urile de socializare. Artista, foarte activa pe facebook, a publicat pe pagina sa o poza de la concertul de aseara de la Calarasi, judetul Botosani. Anna era foarte amuzata de cadoul dulce pe care l-a primit de la un fun, cu 15 minute inainte sa urce pe scena.

'Intru pe scena in 15 min, pana atunci ma indulcesc cu vata de zahar oferita de un fan simpatic!', a scris artista pe pagina sa de facebook.

Annes a plecat la mare din luna iulie asa ca mai are de stat pe litoral, pana cand se termina sezonul spectacolelor. Artista face un adevarat maraton printre statiuni caci are spectacole aproape in fiecare seara, la teatrele de vara din mai toate statiunile de pe litoral. Intr-o seara cand se afla la Neptun, inainte sa intre pe scena, un fan infocat i-a adus drept cadou un portbagaj plin de pepeni.

“In fiecare an, cand vin in turneu la mare, primesc mici daruri din partea fanilor, fie jucarii de plus, iconite sau tablouri. Acum cateva zile un fan de-al meu din Mangalia mi-a adus la Neptun, unde aveam spectacol, un portbagaj plin de pepeni. Pentru ca au fost foarte dulci si gustosi, ne-am racorit cu cate o felie de pepene in culise, eu si trupa mea, bineinteles cu ceilalti colegi artisti si cu prietenii virtuali de pe pagina mea de facebook', a spus Annes, amuzata de situatie.

Si Andreea Balan a primit zilele trecute un cadou care i-a adus zambetul pe buze si a binedispus-o. Aflata in Mangalia, la o sesiune de autografe, Andreea a primit nu unul, ci chiar doi catelusi simpatici.

'Azi la sesiunea de autografe din Mangalia am primit 2 catelusi dragalasi!', a postat artista pe pagina sa de facebook.

×