x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cei 4.400

Cei 4.400

de Sebastian S. Eduard    |    12 Ian 2007   •   00:00
Cei 4.400

Au disparut din timpul lor si au aparut acum, toti, in vremea noastra... Daca nu v-ati saturat de filmele "ciudate", daca sunteti fani "Lost", "Jericho" sau, sa zicem, "Dosarele X", atunci "4.400" poate intra la colectia dumneavoastra cu serialele preferate.

Seriale&Telenovele

Au disparut din timpul lor si au aparut acum, toti, in vremea noastra... Daca nu v-ati saturat de filmele "ciudate", daca sunteti fani "Lost", "Jericho" sau, sa zicem, "Dosarele X", atunci "4.400" poate intra la colectia dumneavoastra cu serialele preferate.

Poveste. Serialul prezinta povestea a 4.400 de oameni care au disparut, din diferite zone ale globului, de-a lungul a 60 de ani si care, intr-o buna zi, au aparut intr-un balon de lumina pe plaja Highland.

Toti cei 4.400 si-au facut aparitia in acelasi timp, fara sa stie ce se intampla cu ei si fara sa fi imbatranit, indiferent de momentul disparitiei. Ulterior, vor descoperi ca fiecare dintre ei are o abilitate, poseda un dar care il face diferit de oamenii obisnuiti.

Este neclar ce s-a intamplat, iar guvernul incepe sa-i investigheze pentru a afla unde au disparut si de ce au revenit toti in acelasi timp. In scurt timp devine evident ca ei vor schimba rasa umana, intr-un mod la care nimeni nu s-a gandit.

Tabere. Personajele se impart in doua tabere, investigati si investigatori. Tom Baldwin, personaj interpretat de Joel Grestsch, este un agent federal desemnat sa investigheze aparitia celor 4.400 de oameni. Coincidenta sau nu, Tom are o legatura personala cu acest caz, nepotul sau, Shawn Farrell, fiind unul dintre disparuti.

Jacqueline McKenzie este actrita care interpreteaza rolul Dianei Skouris, un agent federal, desemnata sa fie partenera lui Tom in investigarea celor 4.400 de oameni. Dennis Ryland, seful celor doi agenti federali, este personajul interpretat de Peter Coyote.

Michael Moriaty interpreteaza in acest serial rolul unuia dintre cei 4.400 de disparuti. Fost angajat al unei companii de asigurari, disparut in 1979 si reintors, Orson Bailey constata ca este somer, insa acum poseda o putere neobisnuita si incontrolabila...
News

O NOUA "DISPERATA". Aflata in vizita in Marea Britanie, Claire King a atras atentia producatorilor serialului de succes "Neveste disperate", si asa s-a ales cu un rol. Actrita, care a mai jucat in serialele "The Emmerdale" si "Bad Girls", va interpreta rolul surorii "secrete" a lui Eddie Britt, insa prietenii din anturaj au marturisit ca aceasta este mult mai incantata de scenele in care-l va avea partener pe Jesse Metcalfe. "Voi juca rolul unei tipe puternice si sexy. Abia astept sa-l ating pe Jesse, care e un tip dorit de toate femeile", spune Claire.

DIVORT. Actrita Emilie De Ravin, unul dintre starurile seriei de televiziune "Lost" (Naufragiatii), a intentat divort dupa doar sase luni de casnicie. Actrita, de origine australiana, care joaca rolul lui Claire Littleton in celebrul serial, s-a despartit de actorul Josh Janowicz ("Charlie’s Angels: Full Throttle") pe perioada Sarbatorilor de iarna, iar Jeff Raymond, purtatorul de cuvant al actritei, a confirmat despartirea. Cei doi actori, ambii in varsta de 25 de ani, s-au casatorit la Melbourne (Australia) in luna iunie a anului trecut.
  • Rubrica realizata de Raluca Grintescu
  • ×